Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Política >

Hereu descarta que el fons de competitivitat afecti a la campanya

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Construirà 15.000 pisos de protecció i seguirà amb la rehabilitació
Hereu descarta que el fons de competitivitat afecti a la campanya
11/05/2011 14:14
9hereu-campanya
L'alcalde de Barcelona i candidat socialista a la reelecció, Jordi Hereu, no creu que el vot dels seus companys del Congrés el perjudiqui en la campanya per les eleccions municipals del 22-M.
En ser-li preguntat en roda de premsa al barri del Congrés i Indians, ha confiat que els barcelonins sabran destriar entre ell i CiU, que va votar amb el PP la moció per instar al Govern a pagar el fons, un dard que ha llançat contra el seu principal contrincant, Xavier Trias (CiU).

"Els ciutadans de Barcelona sabran destriar d'altres votacions que es fan amb el PP", ha ressaltat Hereu, qui ha afirmat que els barcelonins tindran ben clar quin alcalde posarà la capital catalana per sobre de tot i no la subordinarà davant ningú.

A més, ha ressaltat que ell es mou "per resultats", i s'ha apuntat un punt amb la construcció de l'estació intermodal de la Sagrera, que ha arrencat de l'Estat, i altres inversions que no ha detallat i que ha obtingut de la Generalitat.

Per a Hereu, que ha tornat a exigir el fons per a Catalunya, la millor manera d'aconseguir-ho no és a través de mocions amb el PP que no va votar l'acord de finançament, com tampoc CiU, i ha demanat "menys tàctica i més asseure's per aconseguir els objectius que Catalunya necessita".

Habitatge

Hereu ha aprofitat la seva visita al barri del Congrés per presentar les seves polítiques d'habitatge, que passen fonamentalment per construir 15.000 habitatges protegits en sis anys i seguir apostant per la rehabilitació d'edificis.

En aquest sentit, pretén rehabilitar un 15% dels edificis de la ciutat, que se sumarien al 13% que ja s'han rehabilitat en aquesta legislatura.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1