Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:16
Vostè es troba a: Inici > Política >

Les 'majories silencioses' de Mas

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El 'president' confia en el vot dels qui no es pronuncien al carrer
Les 'majories silencioses' de Mas
Política 15/05/2011 19:31
En resposta a la massiva manifestació d'ahir als carrers de Barcelona contra les retallades socials mprendidos pel Govern de CiU, Artur Mas ha apel·lat a les "majories silencioses" per guanyar les properes eleccions. El 'president' de la Generalitat ha reafirmaado que mantindrà la política actual d'austeritat i ho ha justificat així: "El que estem fent en el Govern és actuar com la majoria de gent que té dificultats a casa".
art
Mas ha afirmat aquest diumenge que, més enllà d'els qui es manifesten contra les retallades, hi ha unes "majories silencioses" que practiquen ajustos com ho fa el Govern, i que, en la seva opinió, "el 22-M votaran a la federació perquè entenen que els governs han d'actuar amb responsabilitat per evitar ser rescatats".

"En aquest país, més que gent que es queixa i que fa demagògia, la qual cosa hi ha són grans majories silencioses que entenen que des dels governs s'ha d'actuar amb responsabilitat", ha defensat en un míting a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i l'alcaldessa i candidata a la reelecció, Mercè Conesa.

Malgrat admetre que no aixecarà aplaudiments de sectors antirecortes, ha insistit que grans majories socials entenen perfectament que s'ha d'actuar amb responsabilitat: "El que estem fent en el Govern és actuar com la majoria de gent que té dificultats a casa", ha resolt.

"Convergència i Unió és l'única força capaç de treure a Catalunya del forat on uns i uns altres la van posar", ha expressat el 'president' de la Generalitat, que ha assegurat que la ciutadania té a les seves mans la possibilitat de donar la volta a la situació de Catalunya a través de la seva participació en els comicis del proper 22 de maig.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1