Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Pedrosa: "És molt injust, no m'ho mereixo"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El català sofreix una fractura de clavícula
Pedrosa: "És molt injust, no m'ho mereixo"
Esports 15/05/2011 21:02
Dolgut i fastiguejat per la caiguda a Le Mans que li ha provocat una lesió de clavícula, Dani Pedrosa ha lamentat l'acció suïcida de l'italià Simoncelli. "És molt injust, no m'ho mereixo", s'ha queixat el pilot català després de l'incident amb Simoncelli, en un moment en el qual havia aconseguit pressionar a Lorenzo en la lluita pel Mundial.
asordep
"Una vegada més em porto la pitjor part. Ens acabem de recuperar del malson de l'última operació i ara he tornat a lesionar-me. És molt injust, no m'ho mereixo", ha afirmat Pedrosa..

L'espanyol ha sofert una caiguda en contactar amb Marco Simoncelli (Honda) en una corba del traçat gal quan tots dos lluitaven per la segona plaça. El pilot italià, que ha estat castigat amb un 'ride through' per la seva maniobra, s'ha creuat en la traçada de Pedrosa, que ha caigut a terra i ha sofert la lesió.

Fins a aquest moment de la caiguda, el pilot de Honda estava tenint, en la seva opinió, "una bona carrera" en la qual l'objectiu era "assegurar un altre podi", però la topada amb Simoncelli ha destrossar tota possibilitat.

"Simoncelli m'ha avançat, li he adelantat de nou i portava la millor traçada. S'ha llançat cap a mí deixant anar els frens. No he pogut fer res. Em vaig d'aqui amb la clavícula trencada i ell 'amb un 'ride through', ¡bé per ell!",ha conclòs un rabiós i irònic Pedrosa. El triomf en MotoGP ha estat per a Casey Stoner.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1