Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Sony inicia la reobertura dels serveis de PlayStation Network

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La companyia obligarà a un canvi forçós de contrasenya en la PS3
Sony inicia la reobertura dels serveis de PlayStation Network
Cultura 15/05/2011 11:19
La companyia multinacional Sony ha començat a restaurar de manera gradual els serveis de la PlayStation Network a tot el món, després d'un atac a la seva seguretat, el mes passat, que va comprometre les dades de 70 milions de jugadors. També ho anuncia per Sony Online.
play
En el blog de la companyia s'avisa que aquest retorn serà gradual i suposa:connectar-se a la PlayStation Network, jugar en línia en el PS3 i PSP, gestionar la llista d'amics, xat i trofeus.

Hi haurà un nou sistema de seguretat per als clients de PS3, que hauran de canviar la seva contrasenya d'accés a PSN. Sony també anuncia que "molt aviat" activarà la PlayStation Store i la possibilitat de comprar continguts.

L'empresa assegura que "farem tot el possible per recuperar la seva confiança, és per això que agressivament millorem la seguretat de la nostra xarxa amb la més alta tecnologia, desenvolupem aquestes mesures amb experts en seguretat".

Els problemes en la PSN van començar el 19 d'abril quan Sony va detectar una activitat no autoritzada en la plataforma. L'endemà va descobrir que diferents tipus de dades havien estat transferits fora dels servidors de PlayStation Network sense autorització i els administradors els van clausurar. La companyia va contractar a una signatura de seguretat per analitzar el problema.
 
En els següents dies, va fitxar a altres dues companyies amb idèntic propòsit. Els assaltants van esborrar fitxers per amagar la seva presència i van escalar privilegis a l'interior dels servidors.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1