Castells

Classificats

Cultura

Esports

Política

Inici » Societat

Adrià Arqué considera fallida a la Fira de Primavera

Amb una afluència molt menor que en altres anys, la candidatura d’Adrià Arqué lamenta la poca assistència que hi ha hagut enguany a la Fira de Primavera. Tot i que en les darreres edicions aquesta fira s’ha vist estancada en el model i el nombre d’expositors, i fins i tot en retrocés en el nivell d’afluència, aquest any ha sigut molt més pronunciat i de manera molt preocupant.

Tot i haver-hi una programació d’activitats variades al municipi, es lamenta que el referent de la fira, la fira comercial que s’ha convertit en la Fira del Motor, es mostrés amb un format de molt poca innovació i molt precari, donant així una imatge molt pobre.

No obstant, el candidat per a l’alcaldia i el seu equip van estar gaudint de les diferents activitats programades, i participant-hi de manera activa, on dissabte varen realitzar una passejada per als diferents estands de la Fira Comercial i d’Entitats. Aprofitant aquesta ocasió, va voler agrair el seu treball dia a dia de manera altruista que fan tot el teixit associatiu del nostre poble, remarcant la seva important tasca d’aglutinar i fer un Martorell participatiu. Finalment diumenge, van fer una passejada per la Fira d’Artesania i Comerç de La Vila, amb força afluència, remarcant la importància de donar a la zona de La Vila suport incondicional per a que sigui un barri amb vida.

Adrià Arqué i el seu equip lamenten la poca afluència de gent a la Fira de Primavera

Adrià Arqué afirmava que “la fira igual que altres activitats, s’ha d’estendre per a tot el municipi, per a que les puguin gaudir tots els ciutadans”. L’equip d’Arqué afirma que Martorell mereix una fira com cal, i que si es realitza una fira del motor, hi han molt encara molts aspectes per a treballar i millorar, per a poder ser un referent. De manera preocupant observen l’absència de no haver-hi un vincle entre el Martorell industrial, que realment si està involucrat amb el motor el dia a dia, i no pas el Martorell que es mostrà la fira.

Finalment van lamentar que tenint un espai com Ca n’Oliveras no se li extregui més rendiment, fent de manera permanent una única activitat, deixant perdre a Martorell moltes oportunitats.

Escampa-ho:
  • LaTafanera
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • Netvibes
  • RSS
  • Technorati
  • email

Deixa un comentari!

Afegeix el teu comentari, o trackback des de la teva web. També pots subscriure't a aquests comentaris via RSS.

Sigues amable. No siguis barroer. Sigues fidel a la línia de l'article. No spam.

Aquesta és la opinió dels internautes, no la de BLLD.cat.
No està permès abocar comentaris contraris a les lleis i ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem fora de lloc.
Centra't en el tema.
Si us plau, avisa'ns.dels comentaris o avatars fora de to.

Aquest diari permet Gravatars. Pots aconseguir el teu avatar reconegut globalment, registrant-te a Gravatar.

Pots utilitzar aquests tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes