Catalogat a | Can Palet, Ciutat, Cultura

Una seixantena de persones visiten les obres de la Biblioteca D3

Una seixantena de persones visiten les obres de la Biblioteca D3

Uns seixanta veïns de Terrassa han assistit avui a la visita de les obres de la Biblioteca Districte 3 (BD3). La visita ha estat encapçalada per l’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, el regidor de Cultura, Amadeu Aguado, i el tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis als Ciutadans, Alfredo Vega. L’edifici constarà de dues plantes obertes al públic i una col·lecció superior als 15.000 documents.

Les obres no estan acabades, però Pere Navarro ha aprofitat l’últim dia en el qual es poden fer actes oficials abans de les eleccions municipals per visitar el nou equipament situat al barri de Can Palet. Amb la finalització de la BD3, prevista pels volts de maig segons l’Ajuntament, s’haurà culminat el Pla Municipal de Biblioteques. D’aquesta manera cada districte de la ciutat de Terrassa comptarà amb una biblioteca. La BD3 comptarà amb una col·lecció inicial d’uns 15.000 documents, entre les quals destaca la col·lecció de revistes amb uns 130 títols i el fet que serà l’única biblioteca de Terrassa amb jocs de videoconsola i un espai jove. La temàtica principal de la col·lecció serà la cultura de l’aigua i la novel·la romàntica.

En la seva visita a les instal·lacions encara sense acabar, l’alcalde de Terrassa ha felicitat els obrers per la bona feina feta ja que “tothom està encantat amb com han quedat les obres”. Pere Navarro ha destacat que el Pla Municipal de Biblioteques, al qual se li posarà punt i final amb la inauguració de la BD3, suposa “un concepte modern de biblioteques, les quals són instal·lacions de proximitat i acceptades per tothom. De fet, les biblioteques són uns dels equipaments municipals més utilitzats pels ciutadans”.

Pel que fa a l’entorn de la biblioteca, integrada al Parc de Vallparadís, a la zona del Parc dels Sentits, l’alcalde de Terrassa considera que el nou equipament es troba en un “entorn privilegiat” i fins i tot s’ha permès bromejar amb què “si véns a llegir un llibre i veus aquest entorn et quedes embadalit mirant-lo i se t’oblida el llibre”. Des dels finestrals de la BD3 alguns dels curiosos que s’han apropat a les obres podien contemplar, a través de les finestres inacabades, tant el Parc dels Sentits com el nou tram de Vallparadís, inaugurat ahir però encara en obres.

La inversió destinada la BD3 puja a més de 2.700.000€, dels quals 240.000€ van destinats a l’adquisició del fons documental. La instal·lació tindrà 89 punts de lectura i consulta, 69 seients i 16 Punts Xarxa, per a l’accés públic a Internet. Tot això quan s’acabin les obres i s’obri al públic, al mes de maig. La Biblioteca Districte 3 es troba al carrer Germà Joaquim, entre el carrer Eugeni Ferrer Dalmau i carrer Albinyana.

Redacció Ègar

Una resposta a “Una seixantena de persones visiten les obres de la Biblioteca D3”

Trackbacks/Pingbacks

  1. [...] Com ja us vam informar fa un mes, la biblioteca comptarà amb un fons inicial de 15.000 documents, el qual inclou una col·lecció de 130 revistes i jocs de videoconsola. [...]


Deixa una resposta

You must be logged in to post a comment.

Anunci

publicitat municipals terrassa 2011

publicitat municipals comarca 2011

oci i restauració

l’oferta

PARLEM-NE de IMMOBILIÀRIES a TERRASSA

el millor regal pels de casa

deixa de contaminar i estalvia…

feisbuqueja i guanya entrades GRATIS

Arxius

cinesa terrassa segle 21 terrassa cinema catalunya

  • cartellera cinesa parc vallés
  • cartellera cinesa parc vallés
  • cartellera cines segle 21 terrassa

renfe terrassa fgc terrassa

  • baner tmesa
  • baner teletaxiterrassa

El temps

Avui Tuesday Wednesday
It is forcast to be Partly Cloudy at 11:00 PM CEST on May 16, 2011
Partly Cloudy
De 21 a 11 ºC
It is forcast to be Clear at 11:00 PM CEST on May 17, 2011
Clear
De 23 a 12 ºC
It is forcast to be Partly Cloudy at 11:00 PM CEST on May 18, 2011
Partly Cloudy
De 23 a 13 ºC

Mon, 16 May 16:25

Article d'opinió de C's sobre el soroll electoral http://bit.ly/mR3wVC #terrassa

Mon, 16 May 16:14

ATENCIÓ! Talls de trànsit al carrer de Núria! http://bit.ly/k2WISu #terrassa

Mon, 16 May 16:08

La terrassenca Gemma Humet a la Jam Session de dimarts! http://bit.ly/kYJwGb #terrassa

programes electorals terrassa 2011-2015

guia de salut

la sort, al teu costat

  • loterias y apuestas del estado
  • loteria de catalunya trio 6 49
  • once

futurologia