Capçalera de la web de Calldetenes Anar a l'inici Dilluns, 18 d'octubre de 2011 inici Inici    mapa web Mapa web    contactar Contactar    ESP
ENG
ACTUALITAT

Pep Sala tanca la seva gira el 21 de maig a Calldetenes

Poster Concert Pep Sala
Poster Concert Pep Sala


PEP SALA FINALITZA LA GIRA “EN CONCERT A LA TAVERNA D’OLD JOHN”


Pep Sala acomiada els aires celtes recuperats a la gira “En concert a la Taverna d’ Old John” iniciada al mes de Novembre i que ha resultat un èxit en cadascún dels municipis que ha visitat. Com ja és tradició, Pep Sala donarà per finalitzada la gira a la seva comarca. En aquest cas, l’Auditori-Teatre de Calldetenes serà el darrer escenari que trepitjarà laTaverna d’Old John el proper 21 de maig a les 22:00h.

VENDA D'ENTRADES: ANTICIPADES 13 € AL TELENTRADA 902 10 12 12, AL BAR DE L'AUDITORI TEATRE (DIUMENGES AL MATÍ), A LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT (DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9h a 15 h). EL MATEIX DIA DEL CONCERT 15 € DES D'UNA HORA ABANS A TAQUILLA.


La taverna d’Old John, cançó inclosa a l’àlbum “Històries d’Old John”, que va veure la llum l’any 1997 i que des d’aleshores ha estat un dels temes més emblemàtics de la discografia de Pep Sala, ha servit de fil conductor al llarg de tota la gira.


   Videoclip promocional de la gira "Pep Sala en concert a la taverna d'Old John"





Un concert acústic amb aires celtes                  

Pep Sala ha mantingut durant els seus anys de carrera en solitari dues línies de concerts que tot i ser ben différents, han aconseguit connectar amb el públic de totes les edats que assisteixen als concerts. Així, s’han ofert concerts més elèctrics i adrenalínics i altres més acústics i intimistes.

Després de més de dos anys de concerts amb una formació musical elèctrica, la gira d’hivern ha recuperat la part més acústica de Pep Sala en la que, amb influències de la música celta i el bluegrass, ha permes retrobar l’estil que va caracteritzar discos com el de “Paranys de la memòria” .

El concert comença amb un tema nou composat per Pep Sala per aquesta gira “Sant Patrick’s day”, una cançó rítmica i autènticament celta de la què recentment s’ha presentat el videoclip promocional. En aquesta gira, s’ha comptat amb instruments tant poc habituals com la mandolina, l’acordió, el
weissenborn o el banjo; instruments que donen un so ben diferent a temes d’origen celta de la trajectòria musical de Pep Sala com ara “Cançó anglesa”, “Pensant en blanc i negre”, “Ironies de la vida” i la que dóna nom a la gira, “La Taverna d’Old John”.

Un dels elements diferenciadors i característics de la gira és el violí, element que dóna personalitat i és indispensable per a potenciar l’aire celta dels temes interpretats. Així es reincorpora a la banda una professional de reconegut prestigi que ja havia format part de la banda de Pep Sala i Sau, la violinista Simone Lambregts (violí i mandolina)

A banda del so del violí, per aquest espectacle s’ha volgut donar protagonisme a les veus que, de la mà de Ramon Altimir (teclats, acordió i veus) i Joan Antonell (percussions i veus), donen dimensió i acompanyen la veu de Pep Sala. Finalment, en aquesta gira Pep Sala també compta amb el que ha estat el guitarrista de la seva banda en els darrers 15 anys, Josep Lluís Pérez (guitarres i banjo).


La taverna a l’escenari

Una renovadíssima posada a escena trenca amb tots els conceptes aplicats fins avui. En aquest cas tots i cadascún dels elements que formen part de l’escenari tenen el seu propi protagonisme. La il.luminació dissenyada per aquest espectacle complementa l’ambientació per donar el caliu necessari per un concert intimista i proper.

L’escenografia està presidida per una barra de bar a escala real, unes botes de vi que converteixen l’escenari en el què podria ben bé ser una taverna irlandesa i una antiga fotografia familiar que
simula els avantpassats de la banda.

Finalment, mencionar també l’oportunitat que es dóna als seguidors de Pep Sala (els membres del Club Carpe Diem), de veure el concert des d’una perspectiva diferent, des de l’escenari. Mitjançant sorteig els membres del club tenen l’ocasió de ser per un dia els taverners de l’”Old John’s Tavern”.
Ajuntament de Calldetenes | Plaça Onze de Setembre, s/n | 08506 Calldetenes |
NIF: P-0822400-H  Tel. 93 886 31 05 | Fax. 93 889 13 20 | a/e: calldetenes@diba.cat
Avís legal | Accessibilitat | Crèdits | RSS
Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona