Redacció osona.com | Actualitzat el 16/05/2011 a les 12:35h

Solidaritat reuneix les seves patums per als actes centrals de campanya a Osona

Dissabte, la formació va fer la presentació a Gurb, Torelló, Taradell, Sant Vicenç de Torelló, Roda de Ter i Sant Julià de Vilatorta.


L'acte central de Solidaritat a Taradell.

Han engegat a Gurb a les 12 del migdia a la Sala de Cultura de l'Ajuntament, on  Cristina Herrera ha presentat el programa acompanyada per Uriel Bertran i Núria Cadenes. Paral.lelament, a Calldetenes, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, Pere Vinyeta ha  presenta també el seu programa després dels parlaments d'Alfons López Tena i l'Emili Valdero.

A les 2 de la tarda, a Torelló, al Centre Cívic del Barri de Montserrat,  amb la presencia del candidat Sergi Barragan, i dels diputats Alfons Lopez-Tena, Uriel Bertran i també d’ Emili Valdero i Núria Cadenes hi ha hagut una arrossada popular, que ha estat seguida per una setantena de persones. A l’ hora del cafè, els assistents han pogut escoltar el candidat de SI per Torelló, Sergi Barragan, explicar part del seu programa electoral, basat en la regeneració democràtica, la participació ciutadana i les noves idees. Barragan ha explicat també que seguirà a l’Ajuntament de Torelló l’exemple que els diputats de SI estan donant al Parlament de “treball i seriositat  per a la independència de Catalunya”. Els diputats Bertran i Lopez-Tena, al seu torn, han encoratjat als membres de la llista de SI a Torelló a treballar per fer de la seva feina un exemple de rigor i compromís en benefici dels torellonencs.
                                
A Roda de Ter, a les 5 de la tarda, a la Sala de Cultura d'Unnim, Jordi Torres ha  presentat la  seva candidatura i el programa amb el suport d’Alfons López Tena i Emili Valdero.

També a Sant Julià de Vilatorta, a les 5 de la tarda, al Saló Catalunya, l’equip liderat per Lluis Vilalta ha presentat el seu programa, conjuntament amb la resta dels seus companys i amb la presencia i el parlament del diputat de SI Uriel Bertran.

També a les 5 de la tarda, la Sala Polivalent de Sant Vicenç de Torelló s’ha omplert per escoltar a Miquel Aguilar, cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència i  la periodista i membre de l’ executiva nacional Núria Cadenes, que ha explicat la importància d’ implicar-se en el procés polític d independència de Catalunya i ha destacat que Catalunya està preparada per fer el pas definitiu cap a l’estat propi. Miquel Aguilar, al seu torn, ha parlat del compromís de SI amb Sant Vicenç de Torelló i amb les persones que hi viuen i hi treballen i del rigor i els valors que marcaran la seva presència a l’ Ajuntament. “ Volem treballar per un poble millor, conscient de la seva realitat, explicant la veritat de la situació dramàtica a què ens ha portat Espanya. Volem construir un país millor i fer-ho”, ha dit.

Finalment,  a Taradell, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural Costa i Font, després dels parlaments d’Uriel Bertran i Emili Valdero, i acompanyada per Xavier Carol i Jacint Casadevall ,Concepció Baucells, candidata a l’alcaldia, ha desgranat el programa que presenten per aquesta legislatura. Baucells ha dit que “la renovació de persones comporta la renovació d’idees i de manera de fer, això és positiu. El nostre poble porta molts anys gestionat pel mateix partit i amb la mateixa oposició, i entenem com a necessari, raonable i saludable el canvi”. Després, Núria Cadenes ha anat presentat totes les candidatures de SI a Osona, i amb el cant dels segadors s’ha donat per finalitzada la jornada.

Acte central de Solidaritat a Taradell. Foto: Osona.com.

COMENTARIS

+11
-6
Endavant
Anònim, 16/05/2011 a les 14:43
Endavant SI, esteu fent bona feina!!!! Però falta arribar a més gent!!!
+4
-4
ja veurem
Anònim, 16/05/2011 a les 14:46
Solidaritat neix co bolets per arreu, si surten a veure quant duren les coses nessessiten una bona feina previa.
+3
-2
Arròs caldós
Decebut, 16/05/2011 a les 17:13
Quanta gent de Torelló hi havia a l'arrossada? Molt bé Barragán el dia que surtis a proclamar la Independència al balcó de l'Ajuntament jo t'aplaudiré però mentrestant treballa amb un programa seriós i no fent volar coloms. A veure que expliques de bo demà al Teatre Cirviànum. Jo hi seré per escoltar-te.
+4
-6
adeu CIU
Anònim, 16/05/2011 a les 18:15
Jo a Vic votava CIU però ara em decantaré per SI. Almenys els candidats de SI viuen tots a Vic i aquests van per feina amb el tema de la independència. Tant sols siguin la meitat de ferms que són els 3 diputats al parlament ja en tinc prou.

Bona feina aquesta gent de Solidaritat.


+2
-2
ui quina patacada
manel, 16/05/2011 a les 23:40
que es fotran aquests... ja falta menys per deixar les coses clares i la xocolata espessa! Jugar a dividir el vot independentista als consistoris hi ha molta gent que no ho entén... temps al temps
+1
-1
molt bò l'arròs
pere , 17/05/2011 a les 00:45
A Torelló Malgrat la pluja que va caure varem poder menjar un bon arròs amb una bona companyia. Sr decebut espero que el dia que proclamem la independència també la puguis gaudir.
+1
-0
Si
Anònim, 17/05/2011 a les 11:08
Endavant SI, per fi l'independentisma no quedarà limitat a l'esquerra. Per fí algú ha vist que no podem regalar el vot independentista a un partit que ha fet tant perquè l'independentisme no avanci com CIU.

Votants sobiranistes i independentistes de CIU, sigueu valents d'una vegada i voteu en conseqüència a les vostres idees. Si no anem per feina el país se'ns ensorra, sabeu que l'única sortida és la independència doncs voteu partits valents i que vagin per feina.

Jo SÍ.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

@Vic_Eleccions

Tinc una pregunta per a vostè

En aquesta nova secció, els lectors d'Osona.com han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes als candidats de Vic, Manlleu i Torelló.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 118
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: