Els candidats premianencs d’ERC i Bloc participen a actes comarcals

L’agenda de campanya dels partits polítics premianencs avui és completament extrapremianenca: el candidat d’Esquerra Josep Maria Molins va ser ahir a Arenys de Munt a la presentació comarcal de les candidatures d’Esquerra, mentre que l’alcaldable del Bloc Municipal, Lluís Bernaus, farà el mateix aquest vespre a Mataró en la presentació de les candidatures maresmenques de Solidaritat.

Nova jornada de campanya per les eleccions municipals del dia 22. Ahir no hi havia actes a la ciutat però sí que n’hi havia que implicaven a candidats locals a nivell de comarca. Aquest era el cas d’ERC que celebrava a Arenys de Munt l’acte unitari de campanya al Maresme, un acte que comptava amb la presència del president del partit Joan Puigcercós. El candidat republicà a l’alcaldia de Premià de Mar, Josep Maria Molins, va assistir a l’acte. Per cert que en aquest acte Puigcercós es va referir al Concert Econòmic i va dir que si l’estat espanyol el nega a Catalunya, s’hauria de convocar un referèndum per la independència, tot seguint el procés marcat per Escòcia.

Anem als actes que tenim avui mateix, sempre a nivell de comarca, però amb participació de candidats premianencs. Solidaritat Catalana per la Independència celebra avui a 2/4 de 9 del vespre el seu Acte central de campanya del Maresme i ho fa a l’Auditori del Tecnocampus de Mataró. En l’acte es presentaran els candidats de la formació a la comarca, entre ells el de Premià de Mar, Lluís Barnaus que es presenta en coalició amb Reagrupament al Bloc Municipal de Catalunya. A banda dels candidats del maresme, en l’acte és previst que intervinguin Agustí Soler, del Partit Republicà Català, Jaume Vallcorba, President del Patronat Fundació Catalunya Estat i el diputat de SI al Parlament de Catalunya, Alfons López Tena.

This entry was posted in ERC, Reagrupament, Solidaritat Catalana per la Independència and tagged . Bookmark the permalink.
Be the first to like this post.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <pre> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>