Dimarts, 17 de maig de 2011 | 13:29
Vostè es troba a: Inici > Política >

Els interessos familiars d'Aguirre vinculats al golf

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ecologistes en Acció denuncia les estratègies públiques per promoure aquest esport
Els interessos familiars d'Aguirre vinculats al golf
16/05/2011 11:00
9esperança-aguirre-golf
"Una promoció sense precedents". Així de rotund es mostra Ecologistes en Acció respecte al tracte dispensat per la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, a l'esport i el negoci del golf en els últims vuit anys.
La formació vincula aquest augment dels camps a Madrid amb la presumpta existència d'interessos familiars per part de la presidenta Aguirre. Així, es recorda que el marit de l'ara candidata a la reelecció, Fernando Ramírez de Haro, és vicepresident segon de la Real Federació Espanyola de Golf, promotora d'un camp de golf en Tres Cantos que es troba dins d'un espai protegit.

No és l'únic camp polèmic, ja que en 2006 es va declarar d'interès general la construcció d'un altre camp de golf en plena ciutat de Madrid, al barri de Chamberí, sobre uns terrenys públics on hi havia projectat un parc públic.

Tampoc el marit és l'única connexió d'Aguirre amb el món del golf. La seva germana Rocío Aguirre Gil de Biedma és directora de l'empresa Madrid Golf. A més, almenys dos parents directes de la Presidenta ostenten càrrecs en dues importants empreses que han desenvolupat altres dos camps de golf en els últims temps (veure l'informe d'Ecologistes en Acció).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1