Dimarts, 17 de maig de 2011 | 13:27
Vostè es troba a: Inici > Política >

Gomà es veu la "força contra totes les retallades"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Aprofita les manifestacions del cap de setmana
Gomà es veu la "força contra totes les retallades"
16/05/2011 17:49
9ricard-goma490
El líder d'ICV-EUiA a Barcelona i candidat a l'Alcaldia, Ricard Gomà, s'ha reivindicat com el "referent polític" de la manifestació d'aquest dissabte contra les retallades del Govern de CiU i també de l'organitzada per la plataforma Democràcia Real.
En una roda de premsa celebrada davant la futura central d'energies de la Zona Franca, ha valorat positivament les mostres d'indignació ciutadana, davant la que s'ha presentat com la "força contra totes les retallades", tant del Govern de CiU com dels empresos pel president del Govern, Jose Luis Rodríguez Zapatero.

Malgrat la valoració positiva de la marxa del diumenge, Gomà ha matisat que no comparteix la desautorització global de la política: "No volem deixar de fer política, però sí una nova política", ha explicat.

En aquesta nova forma de fer política la lluita contra el canvi climàtic és una de les prioritats dels ecosocialistes, i per això Gomà s'ha marcat com a objectiu per a la ciutat la reducció d'un 20% els gasos d'efecte hivernacle per 2020.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1