Dimarts, 17 de maig de 2011 | 13:31
Vostè es troba a: Inici > Política >

Hereu insta a l'electorat a escollir entre el "progrés" i el centredreta"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L'alcalde afina el seu missatge aprofitant la foto de les enquestes
Hereu insta a l'electorat a escollir entre el "progrés" i el centredreta"
16/05/2011 12:32
debat-elpais
La campanya ha entrat en la seva recta final i les últimes enquestes mostren fotografies pràcticament idèntiques del que pot passar. Trias guanya però el seu percentatge de vots se situa per sota del 30%, mentre que els suports al PSC es mantenen intactes.
Per darrere se situa el PPC, un dels que més mal parat surt de la campanya. Enquestes publicades entre finals d'abril i principis de maig li donaven més del 18% dels vots, mentre que en les últimes en cap cas arriba al 16%.

Així doncs, com comentava Hereu als mitjans, "el panorama s'ha aclarit" i, segons l'alcalde, només hi ha dues opcions descartada la majoria absoluta: "una de progrés i una de centredreta".

Conscient que el pitjor passaria -segons les seves paraules respecte a la immigració- si el PPC entra al Govern municipal, el candidat socialista ha afinat les seves crítiques. Per Trias, si, però també per a Alberto Fernández, de qui ha dit que en cap cas vol que sigui "primer tinent d'alcalde" de Trias.

Com a mostra que l'acostament de Trias el PPC no l'hi inventa el PSC, els socialistes faran públic en les pròximes hores un vídeo del debat d'investidura d'Aznar en què Trias li diu al després President del Govern que les seves dos opcions, tot i que pugui semblar el contrari, "estan més a prop de del que sembla".

En definitiva, Hereu pensa que Trias és "la porta d'entrada" a l'Ajuntament d'una formació -el PPC- que "embogeix" quan arriben les eleccions amb el seu discurs contra la immigració. Alberto Fernández, durant el debat a cinc que ha organitzat El País, ha semblat donar munició al socialista en assegurar que "hi ha estrangers que han vingut no per trobar oportunitats sinó per fer del delicte seva forma de vida".

Vegi l'enquesta d'El Periódico
Consulti totes les enquestes publicades els últims mesos
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1