Dimarts, 17 de maig de 2011 | 13:18
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La celebració 'blaugrana' de Shakira

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La cantant s'ha integrat a l'entorn de Piqué
La celebració 'blaugrana' de Shakira
Esports 15/05/2011 12:12
E.P.- La relació de la cantant Shakira amb el jugador del Barça Gerard Piqué l'ha vinculat estretament a tots els actes festius blaugranes. La intèrpret del 'Waka, waka' no es va voler perdre tampoc la festa del títol de Lliga i va ser l'animadora, al costat del seu nuvi, en la celebració que va tenir lloc en una discoteca de la ciutat al costat del mar.
shakira
La luxosa discoteca Eclipsi es va vestir de gala per festejar la conquesta de la lliga per part dels blaugrana. L'emoció i el desenfrenament de l'equip va començar a ritme de 'Waka waka' i va acabar amb una divertida conga protagonitzada per la família blaugrana.

La celebració del títol de Lliga va servir per destapar el costat més descontrolat i desinhibit de cadascun dels membres de la plantilla. En aquesta ocasió tots els jugadors del Barça i les seves noies van festejar el premi de manera desenfadada en un hotel molt popular de la Ciutat Comtal, proper al port. Shakira no va voler perdre's la celebració i al costat de Gerard Piqué es va pujar a l'escenari per delectar a tots a ritme de 'Waka waka'. Tal va ser l'eufòria del  moment, que la colombiana va provocar amb el seu desenfrenament que el tímid Leo Messi s'atrevís amb un micròfon i comencés a explicar acudits.

Víctor Valdés també va ser dels més actius. Va voler posar el punt simpàtic a la cita imitant a Jorge Valdano, director general del Reial Madrid, per acabar la seva intervenció cantant un tema de Joaquín Sabina.

Piqué no va ser l'únic que va gaudir al costat de la seva noia. També el seu amic, Carles Puyol, al costat de la seva núvia, una espectacular Malena Costa. També van acudir Patricia González i Anna Ortiz, que van ser convidades per les seves parelles, David Villa i Andrés Iniesta, respectivament. Cançons, balls i alegria per a una nit inoblidable i encara secreta. El pacte d'intimitat sembla evident entre la plantilla blaugrana. De moment, ningú ha publicat cap imatge a les xarxes socials. Els mòbils d'última generació es van quedar, sembla, al guarda-roba.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1