Acte central de campanya de CiU a Girona, demà a l’auditori

Date maig 17, 2011

Us convido a l’acte central de la campanya electoral de CiU a la ciutat de Girona que farem aquest dimecres dia 18 a l’Auditori-Palau de Congressos a partir de les vuit del vespre. M’hi acompanyaran el president Artur Mas i el secretari general de CiU Josep-Antoni Duran i Lleida. És la darrera gran empenta per aconseguir que els gironins i les gironines donin un suport clar a la nostra proposta de canvi per als propers quatre anys, després de 32 anys de governs liderats pels socialistes. Un canvi en positiu, carregat d’il·lusió i de ganes de passar pàgina, ben passada i amb bones maneres, a tota una era que ja no dóna més de si.

L’acte central serà, també, la culminació d’un treball col·lectiu que ve de lluny. Hem arribat fins aquí, amb opcions d’esdevenir per primer cop en la història la primera força política municipal, per mèrits propis. Ho reivindico amb orgull, perquè és un senyal que exhibeix una manera de fer i de ser. Espero que ens hi veurem: hi sou tots convidats!

Escriu una resposta

XHTML: Podeu fer servir totes aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>