Tue17052011

Ultima Actualitzacio07:54:59 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat Societat I Molins de Rei celebra la Festa Infantil anual

Molins de Rei celebra la Festa Infantil anual

frame_02927.51
Durant època electoral, tant grans, com petits poden participar a les activitats populars que s'organitzen a diferents municipis. Una d'elles és la tradicional festa infantil anual, que se celebra a Molins de Rei.
Durant tot el dissabte els nens, acompanyats pels seus pares, han pogut gaudir d'inflables, tallers de pintura i del berenar popular amb xocolatada.
Durant època electoral, tant grans, com petits poden participar a les activitats populars que s'organitzen a diferents municipis. Una d'elles és la tradicional festa infantil anual, que se celebra a Molins de Rei.Durant tot el dissabte els nens, acompanyats pels seus pares, han pogut gaudir d'inflables, tallers de pintura i del berenar popular amb xocolatada. Enguany la festa infantil, per segona vegada, s'ha ubicat al barri del canal, a la Plaça Joan Vallès i Vila. I és què cada edició de la festa infantil s'ubica a un barri diferent, per facilitar l'accés dels nens i per promocionar els espais oberts i les possibilitats del municipi. Com ja és habitual, a la carpa pel canvi de CIU, organitzadors de la Festa, s'han recollit propostes i suggeriments de la ciutadania per al programa electoral de la formació i el partit ha pogut explicar, a peu de carrer, quines són les seves propostes per al 22 de maig. Segons la organització, han participat en aquesta festa infantil anual gairebé 200 molinencs.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02838.761.jpg

Galeria de imatges II

frame_02977.312.jpg

Galeria de imatges III

frame_02936.211.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02923.1264.jpg

colaboracion