Tue17052011

Ultima Actualitzacio07:54:59 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat Societat III El Parc Sanitari Sant Joan de Déu es manifesta contra les retallades

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu es manifesta contra les retallades

frame_02945.39
Els treballadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi, UGT i ciutadans afectats, es tornen a mobilitzar en contra de les retallades de la Generalitat en matèria de sanitat. Les retallades, en aquest centre hospitalari, encara no s'han produït. Segons la Responsable de Sanitat del Baix Llobregat, per UGT, Judit Extremera, es faran efectives després de les eleccions municipals. Tot i això, el centre ja ha començat a patir-ne les conseqüències.
Aquesta reducció de personal ha comportat també l'eliminació d'alguns serveis del Parc Sanitari.
Segons Extremera, el Parc Sanitari està fent una assistència amb la mateixa població que tenien abans, però amb menys personal i menys recursos. La responsable de Sanitat, assegura, també, que les retallades són un atac directe de la Conselleria contra l'Estat del benestar.
La primera manifestació al centre es va realitzar abans de Setmana Santa. A partir d'ara les protestes es repetiran cada dimecres.
Aquesta reducció de personal ha comportat també l'eliminació d'alguns serveis del Parc Sanitari. Segons Extremera, el Parc Sanitari està fent una assistència amb la mateixa població que tenien abans, però amb menys personal i menys recursos. La responsable de Sanitat, assegura, també, que les retallades són un atac directe de la Conselleria contra l'Estat del benestar. La primera manifestació al centre es va realitzar abans de Setmana Santa. A partir d'ara les protestes es repetiran cada dimecres.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02824.2876.jpg

Galeria de imatges II

frame_02956.97.jpg

Galeria de imatges III

frame_02965.1098.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02848.41.jpg

colaboracion