Tue17052011

Ultima Actualitzacio07:54:59 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Economía

Economía

El Fòrum Social del Baix s'adhereix a la mobilització del 14-M

frame_02993.59El Fòrum Social del Baix Llobregat s'ha adherit a la manifestació del proper 14 de maig en contra de les retallades realitzades pel govern de Convergència i Unió. El Fòrum Social es va constituir l'any 2003 i en formen part les entitats socials, sindicats i organitzacions. Pura Velarde, en representació de la Federació d'Associacions de Veïns del Baix Llobregat, Aurora Rosa, en representació de les AMPAS, Toni Mora, en representaciço de CCOO, i Xavier Juanto, en representació de la UGT, han realitzat la presentació. Els representants de les entitats han destacat, principalment, la necessitat de fer marxa enrere amb les retallades i, a més, recuperar els drets socials dels treballadors i treballadores. La seu de Comissions Obreres al Baix Llobregat ha estat l'escenari escollit per a la roda de premsa de suport a les mobilitzacions que es realitzaran a la capital catalana.

Emilio Ontiveros, convidat del Cornellà Creació del mes de maig

frame_02963.67El president dels Analistes Financers Internacionals (AFI), Emilio Ontiveros, ha estat el convidat al fòrum financer Cornellà Creació on ha exposat la ponència 'Innovació i capacitat per emprendre: Diagnòstic de la situació actual i línees d'acció'. Ontiveros és un dels més reconeguts analistes de l'Estat i ha compartit un dinar-conferència amb un centenar d'empresaris de la ciutat de Cornellà als quals els ha donat uns consells per poder resorgir de la crisi que està assolant casa nostra i el món sencer en general. Aquesta cita és la cinquena de les ponències de gran format previstes enguany per la plataforma Cornellà Creació Fòrum, un punt de trobada pel teixit empresarial que s'ha convertit en una oportunitat per conèixer vivències empresarials d'èxit.

Reunió networking del turisme del Baix

frame_02942.436Els empresaris del sector turístic comarcal s'han reunit a l'Atrium per celebrar la 5a Trobada sobre el tema Networking 2.0. Aquesta jornada, que es celebra anualment, serveix com a eina de treball per a la cohesió del sector amb coffee break, standing coctails i sessions de networking per establir vincles entre els empresaris. A més, s'han debatut temes de màxima actualitat que oferien solucions de gran efectivitat, de la mà del periodista David Escamilla.
El primer debat s'ha centrat en com presentar el meu producte o servei de forma eficient, innovadora i impactant, el segon ha servit per donar les pautes a grans trets de com generar més impactes i vendes online del meu producte o servei utilitzant nous portals de compra en grup i el tercer ha explicat com complementar el meu negoci off line amb un business on line que treballi per mi les 24 hores.
L'Atrium de Viladecans ha estat l'escenari escollit per a la jornada que s'ha celebrat durant aquest matí i ha estat organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i ha comptat amb la presència de ponents de primera categoria.
El primer debat s'ha centrat en com presentar el meu producte o servei de forma eficient, innovadora i impactant, el segon ha servit per donar les pautes a grans trets de com generar més impactes i vendes online del meu producte o servei utilitzant nous portals de compra en grup i el tercer ha explicat com complementar el meu negoci off line amb un business on line que treballi per mi les 24 hores. L'Atrium de Viladecans ha estat l'escenari escollit per a la jornada que s'ha celebrat durant aquest matí i ha estat organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i ha comptat amb la presència de ponents de primera categoria.

Emprenedoria i esport al IV Fòrum Empresarial de Sant Joan Despí

frame_02855.468El Centre Jujol de Cultura Emprenedora, ubicat a la Casa Rovira de Sant Joan Despí, ha acollit el IV Fòrum Empresarial: Crèixer en Xarxa, amb l'objectiu d'una col·laboració conjunta entre empresaris de la vila per tal de posar en comú actuacions presents i futures en benefici de la millora de la competitivitat en el marc del territori. Albert Bosch, empresari i conegut aventurer, ha donat les claus per descobrir els paralal·lelismes que hi ha entre el món de l'empresa i el de l'esport extrem, entre la gestió empresarial i el risc. Per acabar la trobada s'ha realitzat un trainer d'empresa i 'elevator pitch', que ha finalitzat amb un dinar networking temàtic i una visita guiada al Centre Jujol de Can Negre, part de l'itinerari modernista de Sant Joan Despí.

Obertura a nous mercats empresarials

frame_02829.124150 persones del món de l'empresa han participat en la vuitena sessió del Fòrum empresarial. El president de la Cambra de Comerç, Miquell Valls, ha afirmat que l'economia santboiana està ben situada per fer front al repte internacional. Segons Valls, les empreses catalanes han de créixer en dimensió per obrir-se al món i aumentar la seva capacitat d'exportació. L'alcalde la vila, Jaume Bosch, va voler destacar aquest punt per sobre de tot, ja que els empresaris veuen els mercats exteriors com la solució per superar la crisi. Durant la seva ponència, Miquell Valls, va voler destacar també l'aposta per la sanitat, on Sant Boi presenta unes bones expectatives de futur. En relació a les retallades proposades pel govern de la Generalitat, el president de la cambra de comerç, va voler puntualitzar que es tracten de millores en eficiència assistencial i no de retallades en innovació. L'alcalde va convidar als empresaris assistents a treballar per sortir de la mala situació econòmica i va afirmar que les paraules de Miquell Valls són una invitació a l'optimisme.

Galeria de imatges I

frame_02869.797.jpg

Galeria de imatges II

frame_02849.336.jpg

Galeria de imatges III

frame_02946.316.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02839.528.jpg

colaboracion