Actualitzat el 11/05/2011 a les 00:01h

Des de CIU volem fer de Vic capital

En l’Educació. continuant treballant per una educació de qualitat, augmentant l’èxit escolar i potenciant el treball comú entre escoles de la ciutat i la Universitat de Vic. Consolidant el projecte de les escoles bressol municipals i la seva xarxa amb les privades per tal de fer-ne un projecte referent. Augmentar els cursos de formació pels joves tan a nivell de formació professional, com  cursos PQPI, potenciant molt la figura de l’aprenent i generant un nou model de conveni entre empreses i tallers per tal que els nois i noies puguin formar-se i així ajudar-los en seu desenvolupament personal. Fer que les arts i la música siguin dos ensenyaments habituals entre els nens i joves de la ciutat gràcies als grans equipaments que tenim com l’Escola de Música i La Farinera. Vetllar per continuar donant oportunitats a tota la ciutadania, per poder accedir a una educació al llarg de tota la vida potenciant la formació continuada gràcies a l’Aula d’Extensió Universitària i l’Escola d’Adults. I a nivell universitari, oferir noves titulacions com Medecina.

En la Cultura. Incrementant les activitats als Centres Cívics per arribar a diverses edats i col•lectius. Potenciant l’accés a la vida cultural, organitzant actuacions als carrers i places, i fer de l’Atlàntida un referent cultural a Catalunya. Ampliar les activitats relacionades amb les arts escèniques pels joves amb el nou espai escènic de la zona del Remei i proporcionar el coneixement dels nostres museus i el nostre patrimoni generant jornades de portes obertes pels nostres ciutadans. Crear el nou Museu de la Ciutat i la nova biblioteca al sud.

En l’Autoestima. Consolidar el Projecte Educatiu de Ciutat per tal d’anar aconseguint més coneixement i estima per la nostra ciutat i pel nostre patrimoni. Continuar escoltant i atenent el millor de cada ciutadà vertebrant el contacte amb la bústia del ciutadà i els consells de la ciutat.

Continuar treballant amb el projecte de les ciutats dels Nens on ells són protagonistes i participen activament gràcies al consistori infantil. Aconseguir que tots els ciutadans tinguin ple dret potenciant el món rural i ajudar i millorar la integració dels nouvinguts, enfortint les estructures de convivència, promocionant una política on s’orienti l’actuació cívica en el marc de rebre i donar, és a dir, fomentar la contraprestació a les ajudes. Continuar promocionant l’esport com a eina educadora i de cohesió social.

En una ciutat amable i justa. Amb una estructura urbana equilibrada i un urbanisme amable ja que continuarem promovent zones de vianants i espais de trobada. Reafirmarem l’estructura de barri, com a peça clau que forma la ciutat, delimitant i planificant bé les seves necessitats. Treballarem per aconseguir l’eficiència dels serveis socials evitant l’assistencialisme amb l’objectiu de defensar els drets i deures de les persones. També continuarem amb la tasca de la cohesió i integració social enfortint la figura dels mediadors i la dels agents cívics amb el suport de la policia de proximitat. Continuarem preservant l’essència rural i el paisatge tenint cura del medi ambient, amb més parcs, rutes verdes i zones arbrades dinamitzant l’entorn del puig dels Jueus i ampliant els circuits esportius i de salut a l’entorn del riu.

I continuarem treballant per enfortir la implicació de tots els vigatans en el projecte de Ciutat Educadora aconseguint que la ciutadania s’impliqui perquè tots i en cada cosa, eduquem. Perquè VIC és CAPITAL !!!

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsVic

COMENTARIS

+0
-0
anem a pitjor
Anònim, 13/05/2011 a les 23:26
Sí, capital de les retallades en Educació! Els pares no podem escollir, cada vegada menys serveis i més retallades...

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Anna Erra
Primera tinent d'alcalde i regidora d'Educació i Cultura a l'Ajuntament de Vic. Número 2 de la candidatura de CiU a les eleccions municipals.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: