local

Actualitat > regional


Comparteix


Dijous, 7 d'abril del 2011

Esquerra denuncia que CIU amb el suport del PP han tombat la proposta de resolució proposada per ERC de reconsiderar la decisió de revocar l’acord per iniciar el primer d’ESO per mitjà d’un institut escola a Riells i Viabrea per al curs 2011-2012


La diputada d’Esquerra la Parlament de Catalunya, Carme Capdevila, ha lamentat que Convergència i Unió amb el suport del Partit Popular han tombat la proposta de resolució proposada per Esquerra de reconsiderar la decisió de revocar l’acord per iniciar el primer d’ESO per mitjà d’un institut escola a Riells i Viabrea per al curs 2011-2012.
Per Esquerra era molt necessari aquest equipament era molt necessari. Les raons del nou centre responien a la impossibilitat d’ampliar l’institut d’Hostalric, centre educatiu on estudien els alumnes d’ESO de Riells i Viabrea, i també, perquè a Riells hi ha terrenys suficients per ubicar el nou centre escolar, al final de l’Avinguda del Ferrocarril, a partir de l’escola El Bruc. I és que l’IES d’Hostalric està al límit d’escolartizació.
Capdevila ha dit que “El Govern ha d’entendre aquestes demandes del territori si, com va dir, l’educació és una de les seves prioritats, i Esquerra vetllarà pel compliment de les previsions que es van fer al seu moment, que en tots els casos eren fruit d’una necessitat certa de resposta a les demandes escolars de les nostres comarques i municipis”.


compartir Agrega   La Tafanera Technorati Delicious Facebook Google


logo
rss