Els vins i caves de Gramona seran l’excusa per celebrar demà, dimecres 18, un nou sopar al restaurant TAPIÑAS. Per només 26 euros, els comensals podran degustar un variat pica pica acompanyat d’aquests excel·lents vins i caves del Penedès: Un Frisant Gel, resultat aconseguit després d’una llarga experiència amb vins escumosos. Aquest vi blanc està produït a partir de la tècnica anomenada crioextracció, en què es congela el raïm. Un altre vi serà el Chardonnay Mas Escorpí, blanc i amb harmonia ideal per a peixos i marisc.
També se servirà el Xarel·lo Font Jui, un altre vi blanc que ha viscut poc a la bóta de fusta de roure francès. El Xarel·lo té un punt d’amargor i un gust durador. L’últim vi serà un rosat 100& Pit Noir, el Gra de Gra. Tres caves posaran punt i final al sopar: el III Lustros, madur i suau en boca, i L’imperial, un clàssic que té entre tres i quatre anys de criança.
Per fer la reserva a aquest nou ‘Sopar Maridatge’ del restaurant TAPIÑAS, podeu trucar al: 93 735 73 89.
TAPIÑAS PEIX
Passeig Lluis Muncunill, 19
08225 Terrassa
93 735 73 89
Marc Orozco