Redacció | Actualitzat el 17/05/2011 a les 20:11h

L'Ajuntament incorpora twitter i SMS per a fer el seguiment de les municipals

Com és habitual de cada jornada electoral, l'Ajuntament desplega l'operatiu d'informació a través del web i del mòbil. La novetat d'enguany és la incorporació de l'enviament d'informació resumida a través de missatges al twitter. L'objectiu de l'operatiu és que la ciutadania i els mitjans de comunicació puguin seguir "on-line" i a temps real els resultats que es produeixin a mesura que vagin arribant les dades a l'Ajuntament.

En el web municipal http://www.ajmanresa.cat hi ha un banner per a accedir al web d'eleccions o també directament a http://www.ajmanresa.cat/eleccions . En aquesta plana web d'informació electoral estan descrites les formes de consulta de dades següents:

  • Web Municipal. Informació completa i actualitzada
  • Twitter: Hi trobareu informació periòdica i resumida dels resultats electorals i durant el procés de l'escrutini.
  • Mòbil. Des dels telèfons mòbils amb les possibilitats següents:
    • Informació complerta i on-line a través d'una connexió a internet obtinguda fent un missatge SMS a número: 215010 Text : MANRESA o be número: 215010 Text: ELECMAN (cost de connexió a internet)
  • Informació resumida i on-line a través d'un missatge SMS a número: 215010 Text: AJMAN.ELE (cost de missatge a mòbil)
  • Informació resumida periòdia prèvia inscripció a través de la web municipal d'eleccions o del mòbil. La inscripció a aquest servei via mòbil és a través d'un missatge SMS a número: 215010 Text: AJMAN.ELE.ALTA (sense cost)

Les dades de participació s'actualitzaran a les dues del migdia i a les sis de la tarda. I a partir de les vuit, a mesura que es vagin coneixent els resultats, s'aniran actualitzant.

Durant tot el dia de les eleccions, per atendre consultes i incidències podeu telefonar als números: 93.878.24.44 / 93.878.24.59 / 648.16.52.92

El servei d'informació al mòbil, al qual s'hi afegeix la possibilitat de fer seguiment dels resultats electorals, possibilita que els ciutadans rebin informació de forma permanent de diferents assumptes, com l'agenda d'actes de la ciutat, d'equipament, entre d'altres.

Navega per les etiquetes

eleccions municipals 2011smstwitter

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Edicions locals

Què ha passat el 22 M?

Joan Segon: Que corrien mals vents pel tripartit era força cantat des de feia temps. A Manresa i arreu. Diuen que el poder desgasta i deu ser veritat, però...

Del Maig 1968 al Maig 2011 (1)

Florenci Costa: S'ha escrit i parlat aquests dies de les semblances i dissimilituds entre el moviment actual que respon al crit d'«Indigna't!» i omple...
Vés a: Santa Cecília de la Grevalosa a Castellfollit del Boix

Santa Cecília de la Grevalosa a Castellfollit del Boix

Anàvem l'Antoni Ibáñez Olivares i l'Antonio Mora Vergés pels límits de la comarca del Bages, dins del vastíssim terme de Castellfollit de Boix.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: