Redacció osona.com | Actualitzat el 18/05/2011 a les 08:34h

El candidat del PP a Vic estrena cotxe de campanya

Pedro Chumillas exposa les línies del seu programa. El diputat popular confia en entrar al consistori.

Pedro Chumillas i Albert Vilagrassa, davant del cotxe de campanya del PP

NOTA DE PREMSA
PP VIC

Pedro Chumillas: “Impulsaré mesures per potenciar el turisme i fomentar el patrimoni històric, cultural i gastronòmic de Vic”


- Alberto Villagrasa: “He sentit molt bones sensacions que auguren que podem aconseguir representació municipal a l’Ajuntament de Vic”

El candidat del Partit Popular a Vic, Pedro Chumillas, ha presentat el seu cartell de campanya, en la versió mòbil, mitjançant un vehicle que recorrerà Vic en aquesta setmana que resta fins el proper dia 20 en que finalitza oficialment la campanya electoral. Per aquesta presentació el candidat ha estat acompanyat pel secretari provincial, Alberto Villagrasa, qui va acompanyar al alcaldable en una visita per la ciutat, que es va iniciar el dissabte.

Durant aquest visita el secretai provincial i l’alcaldable van parlar amb veïns i comerciants que els hi van exposar algunes de les seves inquietuds i els seus principals problemes. Desprès del recorregut que es va iniciar pels diferents carrers de Vic, Alberto Villagrasa va manifestar que “va notar molt  bones sensacions que fan augurar que es pot aconseguir representació municipal a l’Ajuntament de Vic”.

Per la seva part Pedro Chumillas va fer un repàs a alguns dels seus principals punts del programa i va insistir en que el Partit Popular pel que fa a la immigració manté que “els nouvinguts s’han d’integrar, respectar la nostra cultura i les nostres normes de convivència i no poden saltar-se les regles del joc”. Tanmateix ha defensat que “els immigrants que delinqueixin haurien de ser retornats al seu país”.

L’alcaldable del PP ha insistit en que per sortir de la crisi l’Ajuntament ha d’aplicar el principi d’austeritat retallant en despeses innecessàries. En aquest àmbit de crisi econòmica, Chumillas creu que s’hauria de donar prioritat a la reducció de l’atur, especialment en el sector de serveis i indústria, que són els més afectats a Osona. Tanmateix el candidat del PP proposa “ajuts als comerciants i petits empresaris que son els que generen activitat econòmica i per tant llocs de treball”.

Finalment Pedro Chumillas considera que Vic te un enorme potencial turístic que cal fomentar. Per això ha avançat que proposarà mesures per “potenciar el turisme a Vic i fomentar el patrimoni històric, cultural i gastronòmic de la ciutat com elements claus d’atracció turística i fonamentals per la recuperació econòmica de la ciutat i de la comarca”.


---------------------
CANDIDATS A L'ALCALDIA DE VIC
Solidaritat Catalana per a la independència (SI): Iban Lapeira
Esquerra-Som Vic-AM: Joan López
CiU: Josep Maria Vila d’Abadal
ICV-EUIA: Xavier Tornafoch
PSC: Josep Burgaya
PxC: Josep Anglada
CUP: Georgina Rieradevall
PP: Pedro Chumillas

Recull de notícies publicades sobre La Guixa-Sentfores


Recull de notícies publicades sobre Vic


Navega per les etiquetes

PPeleccions municipalsPedro Chumillas

Referències a Internet

PP

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

@Vic_Eleccions

Tinc una pregunta per a vostè

En aquesta nova secció, els lectors d'Osona.com han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes als candidats de Vic, Manlleu i Torelló.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 118
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: