Redacció osona.com | Actualitzat el 18/05/2011 a les 12:50h

Rosa Vestit centra el seu programa en les persones

La candidata de CiU a Sant Quirze presenta les credencials.

NOTA DE PREMSA
CIU SANT QUIRZE

La llista de CiU a Sant Quirze de Besora va presentar el seu programa davant de més d’un centenar de persones


La cap de llista de Convergència i Unió de Sant Quirze de Besora, Rosa Vestit, va presentar el seu programa electoral dissabte a la tarda amb una gran assistència de públic. Els membres de la candidatura, militants i simpatitzants del partit i el portaveu del Govern, Francesc Homs, van recolzar la candidata a l’alcaldia durant l’acte de campanya.

L’alcaldable de CiU a Sant Quirze, Rosa Vestit, va presentar-se fent una bona valoració de la feina feta com a oposició durant l’última legislatura i amb l’objectiu de millorar la gestió econòmica de l’Ajuntament. “No podem gastar més de 1.000 euros mensuals en telèfon”, va criticar, i va afegir que “cal aplicar mesures d’estalvi”.

D’altra banda, Vestit va explicar que encapçala una llista “que toca de peus a terra” i que, lluny de fer grans obres, pretén centrar-se en les persones, “donant suport a la gent que té ganes de fer coses aprofitant, per exemple, els locals del municipi que estan tancats”. L’alcaldable va advertir Francesc Homs que “no tindrem mandra d’anar a la Generalitat” per aconseguir subvencions i poder millorar “carrers, parcs, i les parts del municipi que necessiten reformes i manteniment”.

El portaveu del Govern va dirigir unes paraules d’agraïment a la llista de CiU per “embolicar-se” en aquest projecte. Un grup, va dir, que “ha d’assumir responsabilitats per no deixar un poble i un país pitjor de com els hem trobat”. Homs va reiterar que la situació econòmica és delicada, i que “cal prendre decisions per no deixar hipotecats als nostres fills i als nostres néts”. Tot i això, va mostrar-se convençut que és possible sortir de la crisi econòmica amb gent disposada a treballar per al municipi.


---------------------
CANDIDATS A L'ALCALDIA DE SANT QUIRZE DE BESORA
CiU: Rosa Vestit
ERC: M. Isabel Vergés
PxC: Joan Josep Tarazón

Recull de notícies publicades sobre Sant Quirze de Besora


Navega per les etiquetes

Rosa Vestiteleccions municipalsCiU

Referències a Internet

Besora

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

@Vic_Eleccions

Tinc una pregunta per a vostè

En aquesta nova secció, els lectors d'Osona.com han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes als candidats de Vic, Manlleu i Torelló.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 118
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: