ICV > Vegueria de l'Alt... > Alt Urgell > La Seu d'Urgell > notícies > Toni Viñals a l'a...

Notícia

Img00065-20110515-1205
Fletxa_component
16/05/2011
Toni Viñals a l'acte central d'ICV-EUiA-EPM

Viñals va destacar els valors potencials de La Seu i de l'Alt Pirineu per sortir de la crisi, d'una manera socialment justa i sostenible.

El candidat d'ICV-La Seu va ser present ahir diumenge en un multitudinari acte central de campanya que la coalició d'esquerres ICV-EUiA-EPM va fer al Mercat de les Flors de Barcelona. Viñals va estar acompanyat de varis de les candidates i candidats municipals de la coalició de tot Catalunya, entre els quals, l'alcaldable per Barcelona, Ricard Gomà.

Viñals va reivindicar la necessitat que La Seu recuperi el rol de ciutat que lideri el reconeixement de la realitat veguerial de l'Alt Pirineu i Ara, i que sigui la ciutat pirinenca amb una major projecció social, justa i sostenible d'aquest territori.

Per fer front a la crisi l'Antoni va destacar la necessitat de rendivilitzar els recursos naturals per fer que el turisme de natura es consolidi com a sector econòmic a la ciutat. En aquest sentit va resaltar la necessitat de potenciar la relació de La Seu amb els parc naturals del Cadí-Moixeró i de l'Alt Pirineu.

D'altra banda, la indústria agroalimentària de qualitat de La Seu, amb dues IGP reconegudes com la vaca bruna, i el formatge i la mantega del Cadí, és un element sobre el qual fonamentar part del desenvolupament econòmic futur per crear oportunitats laborals, ajudan alhora al sector primari de la comarca i del territori, perquè segueixi fent la tasca de manteniment mediambiental que ha tingut fins ara.

DT 21/06/2011 | 12:03
Fons_fixed_articles
Fons_fixed_publications
197
  • Mesveure