dia a dia

tornar

Portabella respon a Gomà que Unitat per Barcelona té com a prioritat reduir la contaminació atmosfèrica en un 30%

16/05/2011

Portabella respon a Gomà que Unitat per Barcelona té com a prioritat reduir la contaminació atmosfèrica en un 30%

ShareThis

Després que Ricard Gomà hagi assegurat que “només Iniciativa porta al programa la reducció d’un 20% dels gasos de l’efecte hivernacle”, el candidat d’Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, ha volgut recordar que la coalició que ell encapçala té com a prioritat aturar la greu situació de contaminació atmosfèrica que pateix la ciutat. En aquest sentit, Portabella ha recordat que “com ja vam dir, tenim el compromís de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle en un 30%”. Al mateix temps, Portabella ha posat èmfasi en el fet que Iniciativa és “qui ha estat el responsable de Medi Ambient durant els últims 30 anys i són, en gran part, responsables de la situació actual”.

La proposta de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle, es pot trobar en l’apartat número 1 de Medi Ambient del programa electoral d’Unitat per Barcelona. http://www.portabella.cat/programa_web.pdf (Pàgina 68)

Al mateix temps Portabella ha dit que “Iniciativa no es pot apropiar el discurs ecologista perquè s’ha demostrat amb el temps que són més paraules que fets”. Portabella ha aprofitat per explicar que “de tots els dies de l’any només n’hi ha un que no superem els límits de contaminació de la Unió Europea”.

Unitat per Barcelona mostra així la seva preocupació pel canvi climàtic i les conseqüències que estan tenint determinats comportaments en què cal intervenir per tal de reduir la contaminació atmosfèrica. “Igual que hem reduït el consum de l’aigua ara hem de promoure l’estalvi energètic i incrementar l’eficiència mitjançant energies renovables i mecanisme de conservació energètica i d’aïllament tèrmic”.

Barcelona Portabella

Twitter

Facebook

Versió mòbil del web

Fes campanya
amb nosaltres

Ajuda’ns a fer trucades, organitzar material, fer parades informatives, organitzar actes, activitat a les xarxes socials.... ens cal l’ajuda de tots i totes , i tothom i es benvingut. Fes click aquí

Vols rebre
informació

Envian’s el teu email i t’inclourem en la nostra llista

Vols rebre informació

Avís legal