• 19mai
    Categories: CiuBadia Comments: 0

    Hi ha dos errors en l’apartat dedicat als grups municipals del nou exemplar de la revista. D’una banda, l’article de Convergència és l’únic que apareix sense signar. És a dir, que es pot llegir el nom dels portaveus de la resta de partits, però no el de CiU. He de dir que la pròpia responsable de premsa m’ha demanat disculpes personalment per aquesta errada, fet que agraeixo. I entenc que som persones i que tots ens podem equivocar.

    El segon dels errors, en canvi, és el que em molesta més. La versió de l’article que apareix publicat a la revista no és el definitiu. I la responsabilitat de l’errada, en aquest cas, jo no crec que sigui tant de la responsable de premsa -tot i que és evident que també en té una part-, sinó més aviat del mareig que hi ha hagut i de les poques formes que s’han mantingut al llarg de tot el procés. Primer s’estipula un tema, després es prescindeix·la l’acord, i després es convoca una renió per tractar aquest tema, que s’anul·la en dos ocasions. Tot plegat ha generat una gran confusió, i el resultat ha estat, un cop més, una feina mal feta. O com a mínim, una feina no feta en les condicions òptimes i amb el millor dels resultats possibles. I això em recorda a aquell famós eslògan…”la feina ben feta no té fronteres. La feina mal feta no té futur”.

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.