Dijous, 19 de maig del 2011

Política
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Enviar un comentari

El PSC vol obrir al públic nous espais al Barri Vell de Girona

Alguns dels 600 cartells que simpatitzants han posat a casa seva en suport a la candidatura del PSC a Girona Foto: J.N.

La candidata del PSC a l'alcaldia de Girona, Pia Bosch, va dir ahir que, en cas de ser la nova alcaldessa, ampliaria els espais visitables de la catedral, i de Sant Feliu i hi incorporaria la Casa Pastors. Bosch va parlar d'espais com ara el trifori, el campanar i el cor damunt la capella barroca a Sant Feliu i els soterranis, el sostre de la nau gòtica, i el campanar de la catedral. Pel que fa a la Casa Pastors, el PSC vol convertir-la, un cop en marxi l'Audiència de Girona d'aquí a uns quants mesos, en el futur centre d'acollida i interpretació de la ciutat. La candidata va recordar que “el 98% dels turistes que vénen a Girona passen per davant la Casa Pastors”. Buscar acords amb altres ciutats per promoure el turisme conjuntament, i fer el mateix amb espais congressuals, com ara la Fira de Girona i l'Auditori, de l'entorn de la ciutat, són altres actuacions que els socialistes proposen per a la promoció turística de la ciutat.

D'altra banda, el PSC ha penjat en pisos de Girona uns 600 cartells electorals. El propòsit de la formació és ampliar en aquest tram de la campanya el nombre d'habitatges amb aquests cartells propagandístics.

Darrera actualització ( Dijous, 19 de maig del 2011 02:00 )
Publicat a

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis
Fés Girona la pàgina d'entrada

Enquesta

Enquesta: Simpatitzeu amb els concentrats a la plaça de Catalunya de Barcelona?
Simpatitzeu amb els concentrats a la plaça de Catalunya de Barcelona?
 

Tradueix-nos - Translate