L'Ebre Digital
  dijous, 19 de maig de 2011

 

Els polítics ebrencs fan campanya audiovisual

Enquesta

Els nous ajuntaments han de reduir els pressupostos?

Terra Alta, Terres de l'Ebre

L'art dels oficis tradicionals se cita al Pinell de Brai

L'art dels oficis tradicionals ha tingut per tercer anys consecutiu l'escenari perfecte al Pinell de Brai. El cap de setmana va tindre lloc Pinellart, que enguany apostava per la producció de teixits.

  • 14/06/2010 19:39
  • Societat

L’artesania va mostrar la seua màxima esplendor el cap de setmana passat. El municipi del Pinell de Brai va acollir la tercera edició de Pinellart, on tenien cabuda diferents oficis artesanals, enguany, amb els teixits de principals protagistes. Els centenars de visitants que van fer presència a la fira es van trobar amb demostracions de producció artesanal de peces de roba, des del moment d’esquilar les ovelles, fins a les tasques de filar i teixir. En la mostra també hi va ser present el treball del matalasser, avui en dia pràcticament inexistent. En el recorregut de la mostra, també es van poder veure nombroses teixidores i altres faenes com la de lutier, ceramista o cerer.

Al costat de les parades dels artesans, se’n van aplegar més d’una trentena, també hi va haver exposicions de mpaquines i fotografia, al celler cooperatiu de Cèsar Martinell i diferents activitats culturals, com les actuacions dels Cantors del Pinell, de grups d’animació o dels conjunt ebrenc Xeic.

No hi ha cap comentari

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.