Thu19052011

Ultima Actualitzacio07:54:59 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Economía Economía I

Economía

El Fòrum Social del Baix s'adhereix a la mobilització del 14-M

frame_02993.59El Fòrum Social del Baix Llobregat s'ha adherit a la manifestació del proper 14 de maig en contra de les retallades realitzades pel govern de Convergència i Unió. El Fòrum Social es va constituir l'any 2003 i en formen part les entitats socials, sindicats i organitzacions. Pura Velarde, en representació de la Federació d'Associacions de Veïns del Baix Llobregat, Aurora Rosa, en representació de les AMPAS, Toni Mora, en representaciço de CCOO, i Xavier Juanto, en representació de la UGT, han realitzat la presentació. Els representants de les entitats han destacat, principalment, la necessitat de fer marxa enrere amb les retallades i, a més, recuperar els drets socials dels treballadors i treballadores. La seu de Comissions Obreres al Baix Llobregat ha estat l'escenari escollit per a la roda de premsa de suport a les mobilitzacions que es realitzaran a la capital catalana.

Emprenedoria i esport al IV Fòrum Empresarial de Sant Joan Despí

frame_02855.468El Centre Jujol de Cultura Emprenedora, ubicat a la Casa Rovira de Sant Joan Despí, ha acollit el IV Fòrum Empresarial: Crèixer en Xarxa, amb l'objectiu d'una col·laboració conjunta entre empresaris de la vila per tal de posar en comú actuacions presents i futures en benefici de la millora de la competitivitat en el marc del territori. Albert Bosch, empresari i conegut aventurer, ha donat les claus per descobrir els paralal·lelismes que hi ha entre el món de l'empresa i el de l'esport extrem, entre la gestió empresarial i el risc. Per acabar la trobada s'ha realitzat un trainer d'empresa i 'elevator pitch', que ha finalitzat amb un dinar networking temàtic i una visita guiada al Centre Jujol de Can Negre, part de l'itinerari modernista de Sant Joan Despí.

Ebotlution Systems, primer premi delta a la iniciativa empresarial

frame_02828.33Ebotlution Systems, una empresa d'enginyeria de software i sistemes que desenvolupa un sistema robòtic que localitza mines antipersona a països en conflicte, ha estat el primer premi de la 10a edició dels Premis Delta a la millor iniciativa empresarial. L'edició d'enguany s'ha celebrat a l'Atrium de Viladecans amb la presència de l'alcalde del municipi, Carles Ruiz, l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, el batlle de Castelldefels, Joan Sau, i els regidors de promoció econòmica de Gavà i El Prat, Laura Barrufet i Juan Pedro Pérez, respectivament. La desena edició dels premis Delta amb un Atrium a vessar s'ha iniciat amb una actuació de l'Ateneu de les Arts, una iniciativa que fomenta l'aprenentatge de la música, de les arts escèniques i audiovisuals.

Galeria de imatges I

frame_02861.181.jpg

Galeria de imatges II

frame_02934.2222.jpg

Galeria de imatges III

frame_02962.391.jpg

Galeria de imatges IV

banner-internet-solidaria-OK.jpg

colaboracion