Thu19052011

Ultima Actualitzacio07:54:59 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Esports

Sports

Viladecans acull el 3r Torneig Femení Infantil

frame_02938.171El Reus Deportiu es va endur el 3r Torneig de Bàsquet femení infatil de la ciutat de Viladecans, organitzat pel Club de Bàsquet Femení de Viladecans i en el qual han participat equips de Girona, la Seu d'Urgell, Madrid, Saragossa, Cadis i Barcelona.
Daniel Montoliu, entrenador del Sènior B del Viladecans ha volgut destacar la manca de suport que reben els esports femenins en contra de la notorietat mediàtica que tenen els esports masculins per destacar la importància d'aquest torneig
Els partits, que es van disputaran el passat dissabte i diumenge, es van celebrar als pavellons de l'Atrium, el Centre i Montserratina.
Daniel Montoliu, entrenador del Sènior B del Viladecans ha volgut destacar la manca de suport que reben els esports femenins en contra de la notorietat mediàtica que tenen els esports masculins per destacar la importància d'aquest torneig.Els partits, que es van disputaran el passat dissabte i diumenge, es van celebrar als pavellons de l'Atrium, el Centre i Montserratina.

Remodelació del camp de futbol de la Palma de Cervelló

frame_02643.1301La Palma de Cervelló ja gaudeix d'un renovat camp de futbol. La instal·lació de gespa artificial i l'arranjament de vestuaris i zones d'oci són les actuacions més destacades en la millora del centre esportiu. La inauguració del camp va ser una festa on els bastoners, els gegants i la coral de la Palma van participar-hi. També es va aprofitar l'ocasió per presentar als planters dels diferents equips. La modernització del camp de futbol era una reivindicació de feia temps dels veïns de la Palma. El renovat camp de futbol també ha comptat amb la l'ajuda del govern de la Generalitat. Les obres de modernització del camp han tingut un cost general de 500.000 euros. Un cost que ha estat finançat per l'Ajuntament de la Palma, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El món de l'esport, protagonista per una nit a Sant Just

frame_02854.386En la setmana que s'ha commemorat el Dia Mundial de l'Activitat Física, Sant Just Desvern ha celebrat la segona edició de la Nit de l'Esport. Una nit molt especial que ha aplegat esportistes en actiu i ja retirats, directius, membres de diferents clubs i altra gent relacionada directa o indirectament amb el món de l'esport. El Centre Esportiu Municipal La Bonaigua ha estat l'escenari escollit per a aquesta nit esportiva. Una festa-sopar a la pista del pavelló on hi ha hagut activitats lúdiques i un reconeixement per als esportistes i a les entitats locals que han aconseguit resultats destacables en les seves respectives modalitats aquesta darrera temporada. El projecte "Pol sud sense límits" ha estat un dels reconeixements destacats de la nit esportiva.

Esplugues mostra la seva cara més solidària

frame_02849.336Més de 750 corredors, superant així les expectatives dels organitzadors, van participar a la 1a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, una cursa organitzada entre l’Ajuntament i l’Obra Social de Sant Joan de Déu. L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Diaz, i el gerent de l’Hospital, Manel del Castillo, van ser els encarregats d’entregar els trofeus de les tres proves, amb Ignacio Avila com a guanyador de la cursa popular amb un temps de 32 minuts i 36 segons. La proba solidaria, que va comptar amb espectacles per a tota la família a més de l’acte esportiu, es va crear amb l’objectiu d’unir esforços per col·laborar en projectes de suport a les famílies de l’hospital i fomentar l’esport entre la població. El 50% de la recaptació de les inscripcions es va destinar al Programa Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, un programa que consisteix en aconseguir que el nen o nena hospitalitzat i la seva família puguin viure l’hospitalització de la manera més positiva possible.

Galeria de imatges I

frame_02949.2035.jpg

Galeria de imatges II

frame_02933.103.jpg

Galeria de imatges III

frame_02964.477.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02938.171.jpg

colaboracion