Thu19052011

Ultima Actualitzacio07:54:59 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca

Politíca

El PSC de Molins presenta els eixos programàtics

  • PDF
frame_03002.539El Partit Socialista de Molins de Rei ha presentat aquest matí els eixos principals de la campanya per a les eleccions municipals del 22 de maig. El cap de llista de la formació, Xavi Paz, ha estat l'encarregat d'avançar les propostes concretes del programa electoral. Aquesta és una societat de canvi permanent, però en aquests moments de crisi, aquests són les principals propostes dels socialistes per als propers comicis municipals. La presentació dels eixos de campanya per part dels socialistes de Molins s'ha realitzat a la plaça de la creu de la vila amb la presència dels principals membres de la formació.

CiU de Molins explica quin model d'aministració local proposa

  • PDF
frame_02999.175Convergència i Unió de Molins de Rei ha tancat el cicle de presentacions de la campanya electoral de les municipals amb una xerrada per explicar els aspectes bàsics de com hauria de ser l'administració local. La presentació ha comptat amb la participació de Jordi Jardí, regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat, consistori que va obtenir el premi a la institució més transparent a nivell europeu. Joan Ramon Casals, cap de llista de Convergència a Molins de Rei, ha valorat molt positivament els actes realitzats per donar a conèixer el programa electoral de la formació. Segons Casals, la campanya porta a porta va ajudar molt a elaborar els eixos bàsics per a les municipals. La última presentació s'ha realitzat a la sala polivalent del Foment Artístic i Cultural de Molins de Rei amb el recolzament dels principals noms de la formació als propers comicis del 22 de maig.

ERC d’Esplugues denuncia la situació del mur de La Baronda

  • PDF
frame_02991.198Els membres de la candidatura unitària d’Esquerres d’Esplugues, Jordi Figueres i Carme Porta, es van reunir a La Baronda per denunciar la problemàtica amb el mur de contenció. Jordi Figueres, cap de llista de la candidatura, va explicar als mitjans que en el darrer ple municipal van aparèixer 300 signatures veïnals denunciant que part del mur que s’havia construït havia caigut. Davant aquest fet, la formació política va voler comprovar l’expedient del projecte dut a terme per l’empresa TAU. Jordi Figueras ha declarat “ Ens vam trobar amb la sorpresa que el projecte inicial no coincideix amb el projecte que s’ha dut a terme finalment, no hi ha cap tipus de certificació. cap plànol sobre una obra que a l’Ajuntament d’Esplugues li ha costat 1300.000 euros”. En aquest sentit, el membres d’Esquerra demanen que l’Ajuntament actuï: “L’ajuntament ha de ser molt més bel·ligerant amb TAU degut a que aquesta obra ha caigut i que no té cap garantia de que s’aguanti”. Figueres també va alertar a l’Ajuntament de que actuï amb les grans empreses igual que ho fa amb les petites “demanem al consistori que sigui molt més bel•ligerant amb les grans empreses tal i com ho és amb els emprenedors. No cal recordar el cas del Wok Han com també d’altres petit comerços i que estan sotmesos a la tirania de la normativa. Sembla que aquestes  grans empreses tenen barra lliure per fer el que vulguin”.
Ara. amb la situació del mur de contenció s’afegeix una problemàtica més a l’espai de La Baronda.

El PSC de Viladecans presenta la seva candidatura

  • PDF
frame_02980.141El PSC de Viladecans ha presentat la seva candidatura per les properes eleccions, totes kles persones que acompanyen a Carles Ruiz en la llista socialista. L'actual alcalde, es presenta a la reelecció, centrant el seu programa sobretot en potenciar l'activitat econòmica i millorar els serveis. Carles Ruíz ha declarat que la participacio ciutadana és un eix central de la seva campanya i que ja porta temps treballant amb els ciutadans per elaborar el nou programa. El candidat del PSC ha insistit molt en que el seu partit vol crear projectes de futur. Els socialistes desitgen arribar al govern amb la majoria suficient per tirar endevant els projectes que formen el seu programa electoral

ERC celebra un acte de participació ciutadana a Vallirana

  • PDF
frame_02978.634Aquest cap de setmana, Esquerra Republicana de Vallirana ha preparat un acte de participació ciutadana. L'objectiu del partit era donar a conèixer les propostes del seu programa electoral. Algunes de les activitats que es van du a terme van ser classes de sardanes, tallers pels nens i una xocolatada. Jordi Milà, cap de llista d'Esquerra, s'ha mostrat convençut que el missatge del seu partit arribarà a tots els ciutadans de Vallirana. A més, Milà ha afirmat que una de les seves prioritats és convertir Vallirana en un poble viu i no en un poble dormitori com és a l'actualitat. Altres eixos bàsics del programa són la creació d'ocupació per la gent del poble, la cura de l'entorn natural i la millora de la mobilitat. El lema del partit de cara a les properes eleccions és "Renovem Vallirana. Sempre hi som".

Galeria de imatges I

frame_02980.141.jpg

Galeria de imatges II

frame_02867.181.jpg

Galeria de imatges III

frame_02850.773.jpg

Galeria de imatges IV

frame_03002.539.jpg

colaboracion