Dijous, 19 de maig de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Desperten pendents de la Junta Electoral

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Gairebé 500 persones dormen al ras, i la protesta agafa força
Desperten pendents de la Junta Electoral
19/05/2011 09:08
9plaça-catalunya
Clareja de nou -per tercer dia- amb la Plaça de Catalunya presa pel 'Moviment 15-M', que avui, després d'aconseguir reunir a més de 1.000 persones aquest dimecres, s'enfronta a la possible prohibició per part de la Junta Electoral Central.
Aquest dimecres l'acampada de Barcelona va prendre impuls i va aconseguir mobilizar a més de 1.000 persones, que a les 21.00 hores van celebrar una cassolada de més de deu minuts. Posteriorment va tenir lloc una assemblea en la que es van analitzar les possibles respostes a una eventual prohibició per part de la Junta Electoral Central.

Després de tot això, han passat la nit a la plaça gairebé 500 persones, més del doble que l'anterior.

La decisió de la JEC


El campament clarejava en un ambient de calma tibant. L'organització, que ha millorat molt en les últimes hores, està a l'espera del veredicte de la Junta Electoral Central (JEC).
9cacerolada-acampadabcnD'entrada, la JEC té sobre la taula una consulta que li ha dirigit la Generalitat per saber si ha de desallotjar aquest dissabte als ciutadans concentrats a la plaça Catalunya de Barcelona.

La decisió de la JEC servirà per fixar criteri en totes les províncies davant la possibilitat que els ciutadans mobilitzats per les diferents ciutats prorroguin les seves accions fins a la mateixa jornada electoral, com han anunciat.

Unificar criteris

Però, a més, el màxim organisme arbitral podria haver d'estudiar les diferents resolucions que han vingut adoptant les juntes electorals provincials davant les concentracions anunciades per a aquest dimarts, la majoria de les quals han estat prohibides en considerar-se que influeixen en la campanya electoral.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1