Dijous, 19 de maig de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Els Mossos desallotgen dos edificis a Barcelona ocupats en els últims dies

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
A Sants i Ciutat Vella
Els Mossos desallotgen dos edificis a Barcelona ocupats en els últims dies
16/05/2011 13:43
9mossos
Els Mossos d'esquadra han desallotjat dos immobles ocupats a Barcelona, un a Ciutat Vella i un altre a Sants-Montjuïc, i ha imputat a 21 persones per un delicte d'usurpació d'immoble.
Es tracta d'un exemple més de la ‘tolerància zero' anunciada pel conseller d'Interior, Felip Puig. Segons la policia catalana, els dos desallotjaments s'han realitzat sense incidents i sense que els ocupants presentessin resistència.

El dissabte, una dotació de la Guàrdia Urbana va detectar una pancarta en una de les finestres del Palau Sessa-Larrard, al carrer Ampla, ja que un veí havia informat als agents que la nit del divendres un grup de dones havia forçat una de les portes de les antigues escoles pies de Ciutat Vella i s'havien instal·lat.

La Urbana va comunicar els fets als Mossos, que van iniciar les gestions oportunes per localitzar al propietari de l'immoble, que va denunciar els fets. Després del desallotjament, els Mossos van imputar un delicte d'usurpació d'immoble a les 15 dones que s'havien instal·lat.

També a Sants

La mitjanit del diumenge, els Mossos van rebre l'avís que un grup de joves havia forçat el pany d'una finca deshabitada al carrer Olzinelles, del barri de Sants.

Els agents van localitzar al propietari de la finca, que va interposar denúncia, i el matí d'aquest dilluns s'ha realitzat el desnonament, imputant als sis ocupants un delicte d'usurpació d'immoble.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1