Dijous, 19 de maig de 2011 | 12:20
Vostè es troba a: Inici > Política >

Hereu acusa a Trias de "denigrar" Ciutat Vella per electoralisme

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Adverteix que se'n anirà si no obté un resultat "digne"
Hereu acusa a Trias de "denigrar" Ciutat Vella per electoralisme
19/05/2011 09:39
9hereu-ciutatvella
L'alcalde de Barcelona i candidat socialista a la reelecció, Jordi Hereu, ha advertit que el seu oponent, Xavier Trias (CiU), "intenta denigrar" el districte de Ciutat Vella, i ha advertit que governant amb Alberto Fernández (PP) la vendrà a uns interessos que no afavoreixen als veïns.
Ho ha dit en el míting del districte davant més de 200 assistents a la plaça de les Olles, al Born, on l'actriu Carme Contreras -popular sobretot per la seva participació en la sèrie de TV3 'El Cor de la Ciutat'- ha llegit un manifest amb reivindicacions de més de 130 dones.

Hereu ha defensat que qui vol governar Barcelona sempre ha volgut cuidar el seu cor, el que ha contraposat amb Trias: "El cor de tant en tant és visitat per gent que només se'n recorda de Ciutat Vella per venir una estoneta i intentar denigrar-la".

"L'alternativa de dretes de Barcelona es vendria Ciutat Vella a uns interessos que no tenen res a veure amb la qualitat de vida, benestar i dignitat dels veïns", ha sentenciat Hereu, qui ha presentat el districte com la seva joia.

Així, ha repassat el treball del PSC pels veïns per treure-la del perill d'abandonament dels anys vuitanta, i ho ha exemplificat amb haver presentat el Raval Sud davant la Llei de Barris, sobre el que ha reclamat que la Generalitat honori els seus compromisos perquè en finança la meitat.

Adverteix que sense un resultat "digne" se'n anirà

D'altra banda, Hereu ha advertit que només passarà a l'oposició si obté un resultat "digne", encara que no ha concretat quin seria.

Ha promès seguir servint la ciutat des de l'oposició si no guanya les eleccions, però ha matisat: "Només hi hauria una excepció, que seria quan el missatge electoral és tan contundent en negatiu que entengués que ha arribat el moment de deixar-ho".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1