Dijous, 19 de maig de 2011 | 12:33
Vostè es troba a: Inici > Política >

L'alcaldessa nega haver concedit llicència per construir una mesquita a la comunitat magribina

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SALT
L'alcaldessa nega haver concedit llicència per construir una mesquita a la comunitat magribina
17/05/2011 12:27
9iolanda-pineda
L’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, ha hagut de sortir al pas de les informacions que apuntaven que l’Ajuntament hauria concedit una llicència a la comunitat magribina per construir una gran mesquita a la localitat.
Pineda ha hagut d’aclarar que la notícia és un rumor “preparat amb premeditació” per un partit xenòfob. El cas havia sorgit de la publicació a un mitjà, com si fos actual, d’una entrevista que un dels imams de Salt, Rachib Menda, va concedir al diari Levante quan era imam al municipi valencià de Xativa.

En l’entrevista original no se cita Salt per enlloc, però en la manipulada les referències són contínues, és més llarga i s’han tret alguns paràgrafs. L’Ajuntament assegura que ha estat manipulada.

L’alcaldessa admet que la comunitat magribina va comprar temps enrere al polígon de Torremirona, però ha negat rotundament que l’Ajuntament li hagi concedit una llicència, ja que aquests ni tan sols l’han demanat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1