Dijous, 19 de maig de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Miró presenta concurs de creditors voluntari i posa en perill 1.500 llocs de treball

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El futur de l'empresa, en mans dels interventors
Miró presenta concurs de creditors voluntari i posa en perill 1.500 llocs de treball
19/05/2011 10:44
9miro
X. Prera.- La cadena d'electromèstics ha presentat un concurs de creditors voluntari, segons que ha comunicat l'empresa als representants sindicals. A les 150 botigues d'arreu de Catalunya hi treballen unes 1.500 persones, que ara veuen perillar el seu lloc de treball.
El president del comitè d'empresa a Barcelona, l'ugetista Aitor Ballabriga, ha confirmat a CatalunyaPress que aquest dimecres es va celebrar una reunió entre els sindicats i el responsable de Recursos Humans i l'apoderat de Miró, en el que l'empresa els va comunicar que, a causa de les pèrdues acumulades els darrers anys, han decidit presentar un concurs de creditors voluntari.

Ara, s'hauran de nomenar dos interventors que en un període no superior a vint dies haurien de tenir llest un diagnòstic sobre la situació econòmica de l'empresa. És a partir d'aquí que s'estudiarà la possibitat d'aplicar mesures dràstiques.

"Si els interventors confirmen que la situació és negativa, el següent pas pot ser un ERO o un tancament de botigues", admet Ballabriga, qui no obstant això confia que l'empresa tiri endavant.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1