Dijous, 19 de maig de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Societat >

Piqué aprofita els dies de descans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Viatja de Londres a Polònia per assistir a un concert de Shakira
Piqué aprofita els dies de descans
18/05/2011 13:30
Pique y Shakira entre bastidors
EuropaPress.- El defensa del Futbol Club Barcelona ha viatjat a Polònia per seguir la seva xicota, que s'estava preparant per fer un concert a la ciutat, davant d'una multitud de fans. Abans que Shakira sortís a l'escenari, el jovenet va voler immortalitzar el moment i ensenyar-lo a tothom.
Gerard Piqué ha seguit al peu de la lletra les ordres del seu entrenador, Pep Guardiola: "Desconnectar de la pilota uns dies". I tant que ho ha fet! De fet, ha tingut una agenda ajustadíssima durant aquests dies de descans.

El jugador va viatjar a Londres per gravar un anunci publicitari de la nova edició del videojoc de la FIFA, al costat de Rooney, Kaká i Benzema. Una dura jornada entre càmeres que aviat tindria la seva recompensa.

Tant aviat com va acabar el rodatge, Piqué va agafar un jet privat direcció a Lodz (Polònia), on l'esperava un desplegament enorme de fans i mitjans. L'arribada va ser digna d'un xeic àrab però el jove defensa blaugrana va poder traslladar-se a l'hotel Andel's sense cap incident.

L'endemà, Shakira no va dubtar a treure el cap per la suite del seu 'tigre' unes hores abans de dirigir-se a l'últim assaig, a l'Atlas Arena de la ciutat. Molt probablement, la parella va gaudir d'uns moments íntims similars als que vam poder veure a Itàlia fa uns dies.

Quan va fer-se fosc, el defensa es va traslladar al recinte i va acompanyar Shakira al camerino. Un moment ideal per a una autofoto, ben juntents i somrients, que el blaugrana no va dubtar de publicar-la al Twitter acompanyada d'un missatge: "Aprofitant el meu dia lliure per estar amb Shakira al seu xou de Lodz! Ooooohhh!! Moc moc!!".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1