Acte central de campanya, recta final per al canvi a Girona

Date maig 19, 2011

Ahir al vespre vam celebrar l’acte central de la campanya de Convergència i Unió a la ciutat de Girona, a l’Auditori. M’hi van acompanyar el president Artur Mas i el secretari general de CiU, Josep A. Duran i Lleida, i prop de 400 persones a les quals agraeixo el suport. Va ser un acte emotiu perquè va escenificar el resultat del treball persistent d’aquests quatre anys, amb la mirada posada als propers quatre. Vaig emfasitzar la necessitat d’aprofitar aquestes darreres hores per sumar els vots que ens faran falta per obtenir la victòria a les eleccions de diumenge i que ens garanteixin prou solidesa per liderar un govern de canvi. Girona necessita un canvi, real. Necessita que s’obrin els finestrons i entri aire fresc i noves maneres d’entendre la manera de governar una ciutat, noves estratègies per fer front a la crisi.

Avui i demà tornarem a recórrer la ciutat, fent porta a porta i demanant el vot de manera individual. No ens en cansarem: treballarem cada vot, ens el guanyarem a pols.

(la foto l’he capturada de la plana d’El Punt i ésde Lluís Serrat)

Escriu una resposta

XHTML: Podeu fer servir totes aquestes etiquetes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>