• Duran afirma que cal ser prudent, però no insensible davant l’anunci d’ETA perquè és el pas més important que ha fet la banda


    10 de gener de 2011

    Adverteix que el comunicat és insuficient perquè la societat exigeix que deixi les armes i que s’acabin els crims i les extorsions sense condicions

    El portaveu del Grup Parlamentari Català (CiU), Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat avui que “davant l’anunci d’ETA cal ser prudent, però al mateix temps no ser insensible perquè, és obvi, que és el pas més important que ha fet la banda terrorista. I, per tant, negar que hi ha uns fets nous seria negar l’evidència”.

     

     El portaveu de CiU en el Congrés ha advertit que ETA continua exigint condicions i, per tant, “el pas és insuficient”. Ha argumentat que caldrà veure, per exemple, “si s’acaba amb les extorsions que ETA segueix fent als empresaris bascos, entre d’altres coses”.

     

    Duran i Lleida ha insistit: “Prudència i sensibilitat davant la circumstància que és un nou pas, el més important que ha fet ETA, però no és el pas definitiu. No és el pas que ha d’exigir una societat democràtica com és que deixi les armes i s’acabin els crims i les extorsions, sense cap mena de condicions”.