Redacció osona.com | Actualitzat el 18/05/2011 a les 15:13h

Identificats els sis joves que van agredir un interventor de la Renfe a Vic

Quatre d’ells són menors. Han quedat denunciats per un delicte de lesions.

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic han identificat i denunciat sis joves com a presumptes autors d’una agressió a un interventor  de la Renfe a Vic. Els fets van passar el dia 2 d'abril. Un interventor de la Renfe va veure que a l'estació de Manlleu pujaven uns joves que possiblement viatjaven sense bitllet. En arribar el tren a l’estació de Vic es va adreçar a ells i va rebre un cop de puny a la cella per part d'un jove. Aquest i la resta del grup van fugir corrents.

A partir d’aquest moment es va iniciar una investigació. Gràcies a les descripcions dels autors facilitades per la pròpia víctima i pels testimonis, i gràcies a les imatges que van gravar les càmeres de seguretat de l’estació, es va poder identificar els sis joves que presumptament van participar en aquesta agressió.

Els joves van ser localitzats entre els dies 28 d’abril i 6 de maig, i van prestar declaració a les dependències policials de la comissaria de Vic. Els presumptes autors, Abdelilah B., de 18 anys, Fouad Z., de 20 anys, i quatre menors més de 16 anys, tots veïns de Manlleu, van quedar denunciats per un delicte de lesions.

Navega per les etiquetes

Renfeagressió

COMENTARIS

+12
-7
que dirán
Anònim, 18/05/2011 a les 16:31
i ara que dirán els que els defensen?
+15
-6
que extrany son subsharians
Josep Ma, 18/05/2011 a les 17:02
Desrpés algú em diu perquè voto l'Anglada...per aquestes coses!
+11
-3
Vergonyós
Anònim, 18/05/2011 a les 17:28
Quina vergonya...

Necessitem mà dura, i molta. La permisivitat implantada i la defensa dels drets humans estan pervertint completament la nostra societat. Això es una disbauxa on tothom es veu capacitat per delinquir ja que la justicia no ofereix seguretat als ciutadans de bé per no ser castigats com cal els que no ho són.

Tenim masses necessitats a casa com per anar a ocupar-nos de les necessitats dels altres paísos i la gent desesperada dels mateixos.

Visca aquest món multicultural que ens estan montant, de ven segur que una vegada estigui tot cap per avall només ho arreglarem, tal i com es diu vulgarment, a osties.
+5
-5
què diran
Anònim, 18/05/2011 a les 17:32
Ara què diran els que defensen què??
+7
-1
Estem tots salvats
Anònim, 18/05/2011 a les 21:23
Uau. Han quedat denunciats per un delicte amb lesions. Ja estem tots salvats. Segur que mai, però que mai més, torna a passar. Alah és gran ¡¡¡
+9
-1
son menors
Anònim, 18/05/2011 a les 22:41
Res no passara res, son menors i per tant tot quedara en un avis i res mes. Aquesta es la justícia que tenim, a hagués sigut al reves ara estaríem parlant de pena de presó. Una vergonya, que per ser un menor tens carta blanca per poder fer lo que vulguis sense tindre cap tipo de conseqüència, perdo 3 anys d'internament en un correccional, i al carrer, això el expedient mes net que una patena.
Una vegada mes delinqüència = immigració.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

@Vic_Eleccions
Entrevistes als candidats de Vic, Torelló i Manlleu

Tinc una pregunta per a vostè

En aquesta nova secció, els lectors d'Osona.com han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes als candidats de Vic, Manlleu i Torelló.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 121
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: