Catalogat a | Ciutat, MUNICIPALS 2011, Política

Navarro: “Incrementarem els serveis bàsics i els aproparem encara més a la ciutadania”

Navarro: “Incrementarem els serveis bàsics i els aproparem encara més a la ciutadania”

“Pel socialistes els serveis públics bàsics són el primer, mentre que la dreta ja ha començat a retallar-los”, així ho ha afirmat l’alcaldable del PSC, Pere Navarro, que ha assegurat que si la ciutadania els torna a donar la seva confiança “el PSC seguirà apostant per incrementar les polítiques socials”. En el darrer mandat, el govern local ha incrementat el pressupost de serveis socials de 6 a 11 milions d’euros i pels propers quatre anys, el PSC es compromet a continuar augmentant aquests serveis. Segons ha explicat Navarro: “són drets bàsics de les persones, nosaltres els mantindrem i els aproparem encara més a la ciutadania en les 10 zones que preveu el Pla Estratègic de serveis socials”. El candidat socialista també ha avançat que l’objectiu del PSC és doblar el servei de teleassistència i també el de menjar a domicili.

Consolidar el programes de menjador social, potenciar el servei d’allotjament d’urgència i mantenir el projecte social d’habitatges per a persones amb risc d’exclusió són altres propostes.

Entre les propostes del PSC, Navarro ha explicat que els socialistes “apostem per seguir desenvolupant el Pla local d’Inclusió social, ja que actualment la Terrassa és un exemple de ciutat inclusiva”. Pel que fa a les persones amb discapacitat, el candidat del PSC ha declarat: “Volem que l’any 2015 Terrassa sigui un municipi lliure de barreres arquitectòniques”.

Pel que fa a la salut, Navarro ha explicat que demanarà “la construcció del CAP de Can Roca, el desdoblament del CAP Rambla i l’ampliació dels CAP’s Est i Oest perquè són bàsics per a la nostra ciutadania”. I en aquest mateix sentit, ha assegurat que estarem a sobre de la Generalitat “perquè respectin els projectes i posin un calendari d’obres”. En referència a les retallades de CIU, Pere Navarro ha llençat un missatge: “estem compromesos amb el sistema de salut de Terrassa i no permetrem que les retallades ens facin retrocedir en un àmbit qualitatiu que després, ens costarà molt recuperar”.

Navarro també ha insistit que des de l’Ajuntament “aplicarem el concepte de ciutat saludable i potenciarem les accions per conscienciar a la ciutadania dels hàbits de salut com la pràctica esportiva o l’anar a peu.”

Redacció Ègar

Deixa una resposta

You must be logged in to post a comment.

Anunci

publicitat municipals terrassa 2011

publicitat municipals comarca 2011

Fri, 20 May 15:38

Ja es poden presentar obres al festival de curtmetratges Baumann http://bit.ly/mR7iiq #terrassa

Fri, 20 May 15:37

Dispositiu de les eleccions municipals 22M http://bit.ly/iSRM0R #terrassa

Fri, 20 May 15:37

La Cambra de Comerç organitza la Missió Inversa Multipaís http://bit.ly/loTdqA #terrassa

Fri, 20 May 15:36

La Cecot demana un codi pensat per les PIMES http://bit.ly/j4Etxj #terrassa

Fri, 20 May 15:35

Estúpida Erikah en acústic http://bit.ly/lXc9uE #terrassa

Fri, 20 May 15:34

Prèvia del Primavera Sound a Velcro Club http://bit.ly/kNw9MB #terrassa

Fri, 20 May 15:32

Big Band Jazz Terrassa al Teatre Principal http://bit.ly/kYqYhy #terrassa

EN DIRECTE ELECCIONS MUNICIPALS TERRASSA 2011

oci i restauració

l’oferta

PARLEM-NE de IMMOBILIÀRIES a TERRASSA

programes electorals terrassa 2011-2015

guia de salut

la sort, al teu costat

  • loterias y apuestas del estado
  • loteria de catalunya trio 6 49
  • once

futurologia