PER LLEPAR-SE ELS DITS

PER LLEPAR-SE ELS DITS

Vins i caves Gramona, demà al Tapiñas

Els vins i caves de Gramona seran l’excusa per celebrar demà, dimecres 18, un nou sopar al restaurant TAPIÑAS. Per només 26 euros, els comensals podran degustar un variat pica pica acompanyat d’aquests excel·lents vins i caves del Penedès: Un Frisant Gel, resultat aconseguit després d’una llarga experiència amb vins escumosos. Aquest vi blanc està produït a partir de la tècnica anomenada crioextracció, en què es congela el raïm. Un altre vi serà el Chardonnay Mas Escorpí, blanc i amb harmonia ideal per a peixos i marisc.

També se servirà el Xarel·lo Font Jui, un altre vi blanc que ha viscut poc a la bóta de fusta de roure francès. El Xarel·lo té un punt d’amargor i un gust durador. L’últim vi serà un rosat 100& Pit Noir, el Gra de Gra. Tres caves posaran punt i final al sopar: el III Lustros, madur i suau en boca, i L’imperial, un clàssic que té entre tres i quatre anys de criança.

Per fer la reserva a aquest nou ‘Sopar Maridatge’ del restaurant TAPIÑAS, podeu trucar al: 93 735 73 89.

TAPIÑAS PEIX

Passeig Lluis Muncunill, 19

08225 Terrassa

93 735 73 89

Marc Orozco

…………………………………………………………………

Els cocktails, protagonistes del restaurant Tapiñas

A tots aquells que els agradi el beure i el menjar avui tenen una nova cita al al TAPIÑAS. Com ja hem explicat a ègar.cat, el restaurant està realitzant aquest més de maig un total de sis sopars maridats. Avui dijous els protagonistes seran els cocktails, perquè es realitzarà una Master Class de cocteleria acompanyat d’un generós pica pica. L’objectiu de l’encontre és tastar, però també aprendre maneres diferents de preparar un bon cocktail a casa mateix. Al sopar es serviran diferents famílies del tipus de beguda que està de moda. Des de cocktails long drinks o short drinks (més refrescants i amb menys alcohol), fins cocktails de sobretaula. Les portes del restaurant s’obriran a patir de les 21:30 hores per tots aquells que hagin fet la reserva trucant al: 93 735 73 89. El preu de tot pleglat és molt accesible per a totes les butxaques: 26 €.

TAPIÑAS PEIX

Passeig Lluis Muncunill, 19

08225 Terrassa

93 735 73 89

Marc Orozco

—————————————————————————————————————————–

Segon Sopar Maridatge al restaurant Tapiñas

El segon sopar maridatge al restaurant TAPIÑES ha estat un èxit. Al voltant de trenta persones han degustat un total de cinc vins i dos champagnes, acompanyats de quinze plats diferents. La nit ha començat amb un vídeo que mostrava informació sobre el Celler Marqués de Riscal amb més de 150 anys d’història. Precisament l’inspector de vendes de la marca vinícola, Cosme Barberán, ha estat l’encarregat d’explicar curiositats, anècdotes i característiques dels diferents vins Marqués de Riscal que s’han portat a taula.

Tot plegat ha servit per descobrir noves facetes del vi, o simplement continuar aprenent-ne. El pica a pica, que tenia un preu molt assequible (26€), era apte per tots els públics, des dels més aficionats al vi fins els que volen obtenir més coneixement. Mentre el sopar era a taula i el vi viatjava de la copa al paladar, els clients han anat fent preguntes sobre curiositats vinícoles. En definitiva se n’ha aprés molt dels diferents vins, els veritables protagonistes de la reunió i el centre del sopar.

Primer, per trencar tòpics, l’àpat ha començat amb un champagne. Es tractava d’un Laurent Perrier Brut, blanc i de llarg recorregut a la boca malgrat el punt d’amargor que es nota al tocar-hi la primera tecla. Després, quan ja queien a taula els pops, les croquetes i el pernil amb pa i tomàquet, ha vingut el que ha estat una de les sorpreses de la nit: el Marqués de Riscal Sauvingnon blanc 2010. “És com un perfum” ha dit un dels convidats. I és que aquest vi és molt afruitat i té una aroma molt intensa que desapareix un cop passa pel paladar. Just després tocava el Verdejo 2010 molt més reposat i ideal per a peixos i carns blanques. A taula teníem unes cloïsses i uns musclos que han acompanyat molt bé, com també ho ha fet l’steak tàrtar i el foie entre d’altres plats. El Finca Torrea no ha agradat tant com el Baron de Chirel, i segurament no és per demèrit del primer sinó perquè el Baron de Chirel, a part de pertànyer a una bona anyada el 2005, és el primera espasa del Marqués de Riscal. Se’l considera el primer vi d’autor i dels que més ha hagut de lluitar perquè no el copiessin al llarg de la història.

L’estacada final l’ha posat un altre champagne. També un Laurent Perrier, però aquesta vegada Rosé, és a dir de color rosat. En Cosme ha explicat que la vida per aquests champagnes rosats només daten de fa uns vint anys, però que ara estan arribant al nostre país.

Al final de la nit tothom ha marcat satisfet després de gaudir de bons plats i bona companyia. Aquest no serà l’últim ‘sopar maridatge’ que es farà al Tapiñas. Encara n’hi queden dos més. El proper serà el dia 18 d’aquest mes amb vins de Granoma i l’últim el dia 24 amb caves. Però entremig hi hauran dos Master Class. La primera el proper dijous sobre com preparar cocktails i el segon sobre Gin Tònics.

Si voleu obtenir més informació o realitzar les vostres reserves podeu trucar al: 655 030 080

TAPIÑAS PEIX

Passeig Lluis Muncunill, 19

08225 Terrassa

93 735 73 89

Marc Orozco

http://youtu.be/RnzbUsWWaYI

——————————————————————————————————–

 


El nostre crític fa una excursió, als restaurants de la ciutat i voltants que realment val la pena visitar i recomanar. El millor dia, plats, suggerències, selecció de vins, etc… En aquests restaurants realment et voldràs llepar els dits, son la recomanació especial per als nostres lectors.

PICA PICA MARIDATGE AMB MARQUÉS DE RISCAL AL RESTAURANT  TAPIÑAS PEIX

El proper dimarts 10 us proposem de nou reservar plaça per fer un pica pica de maridatge, en aquest cas amb Marqués de Riscal Verdejo, Marqués de Riscal Sauvignon, Marqués de Riscal Rosat, Marqués de Arienzo Reserva, Marqués de Chirel Reserva, Marqués de Riscal Reserva, i Champagne Laurent Perrier.

Un altre de les vetllades de TAPIÑAS, dedicada al maridatge, una ocasió excepcional per saber com combinar els caldos de  MARQUÉS DE RISCAL

Feu les vostres reserves trucant al 655 030 080

TAPIÑAS PEIX

Passeig Lluis Muncunill, 19

08225 Terrassa

93 735 73 89

——————————————————————————————-

RESTAURANT L’OBAC

El Restaurant L’Obac d’Artur Martínez era la peça que faltava per completar el puzle de l’Hotel La Mola. Aquest centre d’alt rendiment executiu, envoltat de natura ja que està situat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, es va dissenyar amb l’objectiu que empresaris s’evadissin del soroll de la ciutat per potenciar així la reflexió i l a creativitat. A les habitacions, amb vistes a la muntanya de La Mola, s’hi respira aire pur. Totes estan pensades per treballar igual que a la sala polivalent on cada dia es concentren moltes empreses. Per acabar-ho d’arrodonir, la zona d’spa i lleure que donen a aquest refugi un caire de temple i harmonia.

Només faltava la gastronomia i ara amb L’Obac ja està resolt. Artur Martínez, defensor del producte de proximitat, és l’encarregat d’aquest projecte. El xef, recentment guanyador d’una estrella Michellin al restaurat El Capritx, ha explicat aquest matí que  farà una cuina sana acord amb la filosofia de l’Hotel. Els plats de l’Obac es caracteritzaran per la senzillesa i la simplicitat. Tot plegat per fer una cuina de avantguarda on tindrà el producte de temporada i de qualitat com a protagonista. Malgrat que tots els productes seran de Terrassa i voltants, Artur Martínez ha volgut deixar clar que “som els més fanàtics de la proximitat, però si el salmó del Canadà és el millor el voldrem tenir”. Tot plegat amb un preu raonable. Els plats oscil·laran entre els 8 i 8,50 euros. El menú degustació serà de 35.  L’Obac anirà de la mà del Sòfora, un gastrobar on es poden degustar tapes de manera informal.

L’alcalde de Terrassa Pere Navarro ha volgut ressaltar la importància econòmica del complex de La Mola que obre la ciutat al món. “ En els temps que corren, un projecte tant engrescador és necessari perquè és un bon motor econòmic per Terrassa”.

MENÚ DEGUSTACIÓ 35€

RESTAURANT L’OBAC – HOTEL LA MOLACamí dels Plans de Can Bonvilar s/n

93 736 72 67 info@lobac.es
Terrassa (Barcelona)
http://www.lobac.es/

twitter.com/LaMolaHotel

Anunci

publicitat municipals terrassa 2011

publicitat municipals comarca 2011

Fri, 20 May 15:38

Ja es poden presentar obres al festival de curtmetratges Baumann http://bit.ly/mR7iiq #terrassa

Fri, 20 May 15:37

Dispositiu de les eleccions municipals 22M http://bit.ly/iSRM0R #terrassa

Fri, 20 May 15:37

La Cambra de Comerç organitza la Missió Inversa Multipaís http://bit.ly/loTdqA #terrassa

Fri, 20 May 15:36

La Cecot demana un codi pensat per les PIMES http://bit.ly/j4Etxj #terrassa

Fri, 20 May 15:35

Estúpida Erikah en acústic http://bit.ly/lXc9uE #terrassa

Fri, 20 May 15:34

Prèvia del Primavera Sound a Velcro Club http://bit.ly/kNw9MB #terrassa

Fri, 20 May 15:32

Big Band Jazz Terrassa al Teatre Principal http://bit.ly/kYqYhy #terrassa

EN DIRECTE ELECCIONS MUNICIPALS TERRASSA 2011

oci i restauració

l’oferta

PARLEM-NE de IMMOBILIÀRIES a TERRASSA

programes electorals terrassa 2011-2015

guia de salut

la sort, al teu costat

  • loterias y apuestas del estado
  • loteria de catalunya trio 6 49
  • once

futurologia