Redacció osona.com | Actualitzat el 19/05/2011 a les 15:58h

Pep Sala tanca la seva gira a Calldetenes

 
Llavors suspendrà els concerts de manera indefinida, a causa d’una tendinitis al canell.
Pep Sala farà una aturada indefinida de concerts després de lʼestiu, segons ha explicat ell mateix en un comunicat. El principal motiu és la tendinitis al canell que des de fa dos anys pateix el músic. Després que les molèsties causades per aquesta afectació hagin anat en augment en els darrers mesos, en especial, durant les seves interpretacions al piano i a la guitarra en els concerts; i per recomanació mèdica, Pep Sala ha decidit deixar els directes de forma indefinida.

De moment, però, encara queden concerts per endavant. Els propers dies 20 i 21 de maig es faran dos concerts de cloenda del què ha estat la seva gira dʼhivern, “Pep Sala en concert a la Taverna dʼOld John”. El primer tindrà lloc al teatre Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí a les 22h i el segon a lʼAuditori-Teatre del municipi osonenc de Calldetenes a les 22h.

Cal destacar, també, el concert del proper 13 de juny al teatre Artèria-Paral•lel en motiu dels vint anys dʼun dels discs més significatius de la carrera de Sau “El més gran dels pecadors”. Un espectacle, del que està previst realitzar-ne més directes durant lʼestiu i en què es recordaran els anys de Sau i, en especial, lʼèpoca en la que es va fer la gira de presentació dʼaquest disc.

Pep Sala aprofitarà aquesta temporada de repòs per concentrar-se en una altra de les seves passions, la gastronomia. Darrerament, ha conduït un documental dedicat a la gastronomia de les terres de lʼEbre, “GASTRONOMIA DE LES TERRES DE LʼEBRE: Producte, paisatge i cuina” i forma part dʼun projecte anomenat “Artencuina” que sʼiniciarà amb un lloc web que es publicarà en els propers dies i que té més iniciatives en curs.

Més informació del concert de Calldetenes


Navega per les etiquetes

Pep Sala

Referències a Internet

Pep Sala

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Resultats
Eleccions Municipals 2011
@Vic_Eleccions
Especial eleccions

El Fòrum Pobles treu foc!

Debats poble per poble sobre les properes eleccions municipals. Últimes entrades:

Calldetenes: parla l'alcaldable Pere Vinyeta

Gurb: "S'agafa abans un mentider que un coix"

Tona: "Tu vius a Tona? No ho sembla!"

Taradell: els lectors fan la porra dels resultats

Anar al Fòrum Pobles

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 129
Edicions locals

Un debat sense gens de debat

 
Al debat de Sant Pere de Torelló només hi va intervenir Jordi Fàbrega, candidat a la reelecció per l'Entesa per Sant Pere-AM. El candidat de CiU, Albert Bardolet, va declinar la invitació. Vídeo d'El 9 TV (ampliat a dins de la notícia).
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: