vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
enquesta municipals abstenció
Pensa anar a votar?
94 %
6 %
33 vots
Dissabte, 21 de Maig de 2011
Actualitat

Política

20/05/2011
13:40  h.
Portabella: "L'acampada no fa mal a ningú"
El candidat d'UxB lamenta "l'error" de la Junta Electoral i reivindica el dret a manifestar-se "si no es fa ús de la violència"
Portabella acte UxB
L'alcaldable de UxB per Barcelona, Jordi Portabella (ERC), ha lamentat avui "l'error" de la Junta Electoral Central (JEC) de prohibir les reunions i concentracions del moviment 15 de maig durant la jornada de reflexió i l'electoral.

"Ens sembla una reivindicació justa que, mentre no hi hagi ús de la violència, s'ha de respectar, i que no fa cap dany a ningú. És un error voler-los desallotjar", ha sentenciat en un acte electoral a la Universitat de Barcelona (UB) davant mig centenar d'estudiants.

Portabella ha recordat que la coalició que lidera va decidir canviar d'ubicació el míting final de campanya, previst inicialment a la plaça de Catalunya, perquè no fos utilitzat com a "excusa" per desallotjar als manifestants.

Sociovergèngia i "encefalograma pla"

El candidat a l'alcaldia ha augurat que la 'sociovergencia' garanteix que en els propers quatre anys "no passi res" i l'ha comparada a un "encefalograma pla". Portabella considera que el pacte entre PSC i CiU no convé quan el que necessita Barcelona són canvis profunds per sortir de la crisi i crear ocupació, amb els més de 100.000 aturats que té la ciutat.

Portabella ha ironitzat amb que seria "un teatre que ni Mourinho" que, després d'una campanya marcada pels retrets entre socialistes i nacionalistes, finalment arribessin a un pacte.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
3Veure i/o afegir comentaris
Didac:"Sinó i marchen ya", homen, que no havies fet prou faltes. Com vo...
Comentaris (3 en total)
Didac
20/05/2011 19:45
"Sinó i marchen ya", homen, que no havies fet prou faltes. Com vols que CiU vagi contra el PSOE?. Contra el PSC, a vegades, i només de "teatru".
Ciutadà
20/05/2011 13:59
Sí que fa mal: als manifestants que no saben el que volen o si ho saben, són molt covards, perquè la "nebulosa" de les seves idees no va cap lloc. NO volen anar contra PSOE que és qui ha fet tot el que es necessitava per anar al desastre. El pitjor és el que esdevindrà si no hi marchen JA.
tripartitCiU/PP/PSOE
20/05/2011 13:47
Sí que fa mal, sí. Especialment als del tripartit autèntic.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida