Palma 22ºC
València 23ºC

FUTBOL

El València acaba tercer i el Llevant es salva a Mestalla (0-0)

El derbi valencià ha començat amb molta intensitat i amb una primera part vibrant, però en el segon temps, els dos equips s'han calmat i han signat l'empat

Primera Divisió

El tercer lloc i la permanència, en joc al derbi valencià de Mestalla

El tercer lloc al qual aspira el València i la permanència que espera assegurar el Llevant estaran en joc en el derbi de la ciutat de València que tots dos equips disputaran aquest diumenge (21 hores)

Luis García Plaza: "El Barça ha estat el just vencedor de la Lliga"

Després del punt aconseguit contra el Barça, el Llevant només pensa en sumar un o tres punts el més aviat possible per a salvar-se

Lionel Messi no va marcar, però va tornar a demostrar que gràcies a ell l'equip pot guanyar títols com aquesta Lliga. Leo Messi.

Barça

El Barça és un dels millors equips de la història, afirmen a l'Argentina

La premsa esportiva argentina afirma avui que el Barcelona, al guanyar el seu tercer títol de Lliga consecutiu, ha demostrat que és un dels millors equips de la història del futbol mundial

BARÇA

Guardiola: "Els jugadors han donat una lliçó de compromís"

"Aquest any era molt complicat perquè veníem d'un Mundial i els jugadors ho han donat tot i no s'han deixat res", assegura el de Santpedor

Barça

Messi: "Aquest grup és molt gran i ha sabut sobreposar-se a tot"

Messi ha assegurat després del partit que "aquesta lliga ha estat difícil, un any dur. Hem hagut de lluitar contra un gran equip, que no ens ho ha posat fàcil"

Barça

El Barça es proclama campió de Lliga després d'empatar al Ciutat de València (1-1)

Després d'una segona part conservadora, on tots dos equips no s'han atacat gaire, Barça i Llevant han sumat un punt que va bé a tots dos equips

Barça

Crits de "campions, campions!" a l'arribada a València

L'expedició del Barça ha arribat aquest migdia a l'aeroport de Manises, on ha estat rebuda al crit de "campions, campions!"

Barça - Llevant

Un punt per al títol, un punt per la permanència?

Els Barça en té prou amb un empat per assegurar-se el títol, mentre que un empat també seria un bon resultat pel Llevant per fer un pas més per la salvació

Sergio Ballesteros protesta una groga. Sergio Ballesteros protesta una groga.

El Llevant no completa la remuntada a San Mamés (3-2)

L'Athletic Club s'ha imposat per 3-2 al Llevant en un partit en el qual l'equip bilbaí ha amagat amb una golejada, però en el qual ha acabat demanant l'hora, després d'una reacció visitant