Publicitat
Barcelona 23ºC
Girona 24ºC
Lleida 20ºC
Tarragona 22ºC
Palma 22ºC
València 23ºC

FÓRMULA 1

El trànsit que s'ha trobat li ha impedit fer un millor temps

Alguersuari: "He tingut una bona sensació del cotxe. Sóc optimista"

El barceloní no ha pogut rodar massa al matí per un problema al motor, però a la tarda ha estat quinzè i s'ha endut bones sensacions del cotxe

Jaume Alguersuari, abans de prendre part en els entrenaments de divendres. Jaume Alguersuari, abans de prendre part en els entrenaments de divendres. VLADIMIR RYS / GETTY IMAGES

Jaume Alguersuari no ha pogut rodar tant com a ell li hauria agradat. Durant la primera sessió d'entrenaments, el barceloní només ha pogut fer nou voltes a causa d'un problema de motor -Toro Rosso ha investigat i s'han adonat que era un problema d'instal·lació, no pas del motor, tot i que l'han canviat entre sessió i sessió-.

Tot i això, Alguersuari es mostrava satisfet per la feina feta en la sessió de la tarda. "Ha estat una pena que hagi perdut temps de pista aquest matí, però ho hem compensat més tard. A la tarda he tingut una bona sensació del cotxe, sobretot en tandes llargues, fent alguns bons temps amb els pneumàtics usats i durs", ha comentat el català, que també ha assegurat que quan estava intentant fer una volta ràpida, s'ha trobat amb trànsit a la pista i això li ha dificultat fer un bon temps. "En general sóc optimista", ha apuntat.

Alguersuari no creu que el fet d'haver fet dues sessions de tests a Catalunya a l'hivern els doni avantatge: "Tenir dues sessions de proves aquí a l'hivern no ajuda realment tant a dia d'avui. El cotxe ha evolucionat i les condicions de pista són molt diferents ara".

PUBLICITAT