Tarragona 21ºC
Palma 22ºC
València 20ºC

MÀSTERS 1.000 DE ROMA

Djokovic derrota de nou a Nadal i encara no coneix la derrota aquesta temporada (6-4 i 6-4)

Novak Djokovic segueix imparable aquesta temporada. El serbi ha guanyat absolutament tots els partits que ha jugat (37) i tots els torneigs (7).

Tenis

Maria Xarapova supera Stosur i s'adjudica el torneig de Roma per la via ràpida (6-2, 6-4)

La tenista russa ha dominat el partit des del començament i tan sols ha cedit 6 jocs a l'australiana, que ha aconseguit derrotar en una hora i 23 minuts

Tenis

Nadal supera Gasquet i es classifica per la seva sisena final del Masters 1000 de Roma

El manacorí s'ha classificat per la seva sisena final del Masters 1.000 de Roma en imposar-se per 7-6 i 6-1 al tennista francès, botxí en aquesta edició de Roger Federer

Rafa Nadal. Rafa Nadal.

Masters 1000 de Roma

Rafa Nadal es classifica per a les semifinals de Roma i s'assegura el número 1

Rafa Nadal, número 1 del món, ha certificat avui la classificació a les semifinals del Masters 1000 de Roma, en desfer-se amb facilitat del croata Marin Cilic per 6-1 i 6-3

Tenis

Rafa Nadal liquida Feliciano i ja és a quarts

El número u del món no ha tingut problemes per desfer-se del tenista de Toledo en dos sets (6-4 i 6-2). El seu rival a quarts sortirà del duel entre Fish i Cillic

Tenis

Feliciano López elimina Kohlschreiber i jugarà contra Nadal a vuitens

El tenista de Toledo ha guanyat l'alemany Philipp Kohlschreiber en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3) després d'un partit igualat que s'ha resolt en dues hores i vint minuts

Nadal ja és a vuitens del Masters 1000 de Roma Nadal ja és a vuitens

TENIS

Nadal pateix per guanyar davant Lorenzi en el seu debut a Roma

El tenista de les balears veu com Djokovic li està retallant punts i això li fa perillar el número 1 del rànquing de l'ATP

Novak Djokovic. Novak Djokovic.

Masters 1.000 de Madrid

Novak Djokovic derrota per primer cop Rafa Nadal sobre terra batuda (7-5 i 6-4)

El serbi s'ha imposat a Rafa Nadal en la final del Masters 1.000 de Madrid en dos sets (7-5 i 6-4) i ha sumat la 32a victòria consecutiva de la temporada

Rafa Nadal i Roger Federer, durant el minut de silenci. Rafa Nadal i Roger Federer, durant el minut de silenci.

Rafa Nadal derrota Roger Federer i disputarà la seva quarta final a Madrid

Rafa Nadal s'ha classificat per quarta vegada per disputar la final del Masters 1.000 de Madrid en derrotar avui el suís Roger Federer per 5-7, 6-1 i 6-3

Masters 1000

Rafa Nadal i Roger Federer es tornen a trobar a Madrid, aquest cop a semifinals

En les dues últimes edicions del Masters 1000 havien disputat la final (una per cada un), però la pèrdua de rànquing del suís els creua ara a semifinals. Nadal s'ha desfet avui a quarts de Llodra, i Federer de Soderling