Dissabte, 21 de maig de 2011 | 12:18
Vostè es troba a: Inici > Esports >

De la Peña anuncia el seu adéu

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
"El cos ha dit prou", diu abans de posar-se a plorar
De la Peña anuncia el seu adéu
Esports 19/05/2011 14:56
EP.- El jugador del RCD Espanyol Iván De la Penya, que es retira a final de temporada, ha assegurat en una emotiva roda de premsa que pel seu cap passava operar-se i continuar però que el seu cos ha dit "prou", encara que ha negat que el futbol hagi estat injust amb ell.
9Ivan de la Penya s'acomiada del futbol
De la Peña, abrigallat aquest dijous per molts dels seus companys, posarà aquest dissabte a Cornellà-El Prat el punt final a la seva carrera com a futbolista. Recuperat finalment de la lesió que li ha impedit jugar aquesta temporada, espera dir adéu sobre la gespa del feu perico. "Sí, segur que serà el partit més difícil. Però bonic", va etzibar.

"He pensat a operar-me, però crec que ja està. El meu cap volia seguir però el cos ha dit prou. És la millor solució i ara a gaudir moltíssim", va manifestar. "Espero saltar a la gespa una altra vegada, després de tant temps, i acomiadar-me d'ell dins del terreny. M'hagués agradat jugar més però no ha pogut ser. Cal ser positiu", va afegir.

De la Peña, format en el futbol base del FC Barcelona, va anar a parar a l'Espanyol després d'una petita gira europea (Lazio en dues ocasions i Olympique de Marsella), amb esporàdic retorn al Barça. En el club blanquiblau, on ha estat nou anys, ha pogut trobar una regularitat solament trencada per les nombroses lesions, que li van impedir rendir al màxim i mostrar la seva creativitat i genialitat en el mig del camp.

Malgrat això, no creu que el futbol hagi estat injust amb ell. "Ha estat molt just. Seria egoista per la meva banda dir el contrari. Així és la vida i m'ha ajudat a ser més fort, a créixer com a persona i jugador i no tinc per què pensar ara en això. És així, és com ve, i cal lluitar. Estic molt orgullós", va sentenciar.

'Lo Pelat', que en la primera intervenció va trencar a plorar i va estar emocionat en tota la compareixença, va agrair en nombroses ocasions a tots els amics i companys que li ha donat el futbol i va destacar l'afecte rebut en l'Espanyol malgrat el seu passat blaugrana.

"A dia d'avui no em veig entrenant"

Una vegada pengi les botes, va assegurar que li agradaria seguir vinculat al món del futbol en un futur proper, però va assegurar que no es veu ara mateix com a entrenador i que primer vol estar al costat de la seva família. "No crec, a dia d'avui no em veig entrenant. M'agradaria estar vinculat amb el futbol d'aquí un temps però ara vull estar amb la meva família", va etzibar.

"Agraeixo de cor a l'Espanyol per haver-me donat l'oportunitat de passar nou anys meravellosos. Sempre els portaré en el cor. Aquests dos últims anys m'hagués agradat que haguessin estat millors, haver jugat més per retornar aquest afecte", va comentar. "Em vaig molt orgullós d'haver-ho donat tot i de gaudir d'aquesta professió que és meravellosa", va asseverar.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1