Dissabte, 21 de maig de 2011 | 12:26
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

El possible pacte CiU-PP també s'albira als mitjans

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Vocento 'ven' a Catalunya la seva nova línia editorial amb persones molt vinculades a CiU
El possible pacte CiU-PP també s'albira als mitjans
19/05/2011 11:40
9enric-canals
CatalunyaPress.- El Grup Vocento ha intensificat en els últims dies els contactes amb les institucions catalanes per explicar-los els canvis que s'han produït en la cúpula catalana del grup, que hauríen de comportar una nova línea editorial més 'comprensible' amb Catalunya.
El nou delegat a Catalunya, Enric Canals –que va ser el primer director de Tv3 durant els governs de Pujol- es passeja aquests dies pels més selectes despatxos de Barcelona presentant la ‘nova' línia editorial del grup, en principi més moderada i menys agressiva amb la Generalitat, segons ha pogut saber CatalunyaPress.

Un dels arguments que utilitza Canals és el fitxatge de Jesús Conte com a articulista. Aquest veterà periodista va ser Cap de Premsa de Convergència, així com de Jordi Pujol durant el seu últim govern.

Així doncs, Vocento i el seu diari de capçalera, ABC, semblen apostar per un acostament entre la dreta espanyola i catalana, això és, entre Convergència i Unió i el Partit Popular, un pacte que ja sona amb força per a l'alcaldia de Barcelona, els pressupostos al Parlament català i, més endavant, al Congrés dels Diputats si Rajoy aterra a Moncloa.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1