Dissabte, 21 de maig de 2011 | 12:09
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Julio Iglesias debutarà aquest dijous en el Liceu

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Doble actuació a Barcelona després de deu anys sense cantar a la ciutat
Julio Iglesias debutarà aquest dijous en el Liceu
Cultura 17/05/2011 13:07
EP.- El cantant Julio Iglesias tornarà a Barcelona després de deu anys d'absència i actuarà per primera vegada en el Gran Teatre del Liceu amb dos concerts -aquest dijous i aquest diumenge- on repassarà els seus grans èxits.
9Julio Iglesias
Iglesias, que des de l'any passat està recorrent escenaris de tot el món amb la seva gira 'Starry Night', interpretarà algunes de les seves cançons més populars com 'Por el amor de una mujer', 'La vida sigue igual', 'Gwendolyne', 'Manuela', 'Me va, me va' i 'Soy un truhán, soy un señor'.

Com és habitual en les últimes edicions, el cantant també actuarà aquest estiu en el XII Festival Jardins de Cap Roig, que se celebrarà a Palafrugell i Mont-ras (Girona) del 15 de juliol al 21 d'agost.

Al llarg dels seus 42 anys de carrera el cantant, empresari i exfutbolista ha venut més de 300 milions d'àlbums i s'ha convertit en l'artista més venut de la història d'Espanya.

Iglesias ha guanyat premis tan importants com el World Music Award, set premis Grammy, un Grammy Llatí, un American Music Award i fins i tot una estrella en el passeig de la fama de Los Angeles (Estats Units).
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1